Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av muffins

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg laget noen helt fantastiske blåbærstrøsselmuffins i dag, og vil gjerne at de skal holde seg gode lengst mulig. Toppingen må ikke bli myk og deigete, den skal være litt sprø. Så plast er vel da utelukket. Bør jeg fryse dem nå? Tenkte å servere dem på søndag, da jeg får gjester.


#2

Nenne sa for siden:

Definitivt fryse.


#3

frukt sa for siden:

Fryse, eller spise dem opp for så å lage mer. :D


#4

Dixie Diner sa for siden:

Takk. :D Dumt spørsmål nummer 2: bør jeg hive dem i ovnen fra frossen tilstand, eller la dem tine helt i romtemperatur og SÅ varme dem litt i ovnen rett før servering? Kanskje det siste er best.


#5

frukt sa for siden:

Jeg pleier å tine i ovnen. Det går jo fort.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.