Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva heter den der dingsen..?

#1

Odelia sa for siden:

Jeg og mannen sitter midt i en samtale i bilen her, og ingen av oss klarer å komme på hva den heter. Den der musikkavspillerdingsen som hadde en liten minidisc. Den kom etter discman, men før mø3-spillerne. Noen som husker?


#2

Toffskij sa for siden:

Het den ikke bare minidisc, da?


#3

Anne C sa for siden:

Jeg mener også at den het minidisc.


#4

Tangerine sa for siden:

Det kjøpte jeg i 2000. Ble ingen schläger. :knegg:


#5

Odelia sa for siden:

Ja, akkurat :blond:"Alle" hadde jo en slik, men innen jeg hadde greid å spare meg opp til en hadde de så vidt fått inn mp3-spillerne så da ble det en slik i stedet. (Kanskje jeg er litt unnskyldt for blondheten da? :knegg: )


#6

Teofelia sa for siden:

"Alle" hadde da ikke slike? Var ikke greia at "ingen" hadde slike og at de derfor forsvant fra markedet temmelig fort?

Jeg husker dem for øvrig også bare som minidisc.


#7

Tangerine sa for siden:

Nei, tror ikke det var så mange som hadde. Jeg kjøpte Bo Kaspers og et par disker til, og så var det slutt.


#8

Anne C sa for siden:

Jeg hadde en sånn. Mannen kjøpte et fancy anlegg på den tiden, og vi fikk den med på kjøpet. Jeg tror jeg bare hadde Bo Kaspers til den.


#9

Guava sa for siden:

Jeg hadde sånn og brukte den ganske mye ute på tur.. Jeg kjøpte den i USA før den kom på markedet her. Det fantes ikke disker å få kjøpt til den omtrent, men jeg hadde musikk som var kopiert fra cd.
Den ble ikke noe markedssuksess kan man si, men den var akkurat de to årene jeg brukte den det beste av "turspiller" man kunne få.


#10

kokosbolle sa for siden:

:knegg: Jeg rakk å eie to stk. Har en omreisende pappa som var glad i tekniske duppedingser. Jeg hadde anlegg med minidisc så jeg lagde de fra cd og radio, nesten som kasett haha.


#11

jolie sa for siden:

Jeg hadde også minidisc, og brukte den myyyye. Kjøpte bare blanke disker og spilte inn fra cd-er. Var en genial oppgradering fra bærbar cd-spiller, for den tålte bevegelse.


#12

Input sa for siden:

Jeg har gode minner fra min første kjæreste som laget minidisc-kasett med kjærlighetssanger til meg! :hjerter:


#13

Tangerine sa for siden:

Jeg førte også over fra CD-er siden det var så lite å få kjøpt. Den tålte bevegelse, men ikke sånn kjempemye.


#14

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg hadde også minidisc på starten av 2000, og syntes det var genialt nettopp fordi det var ikke så farlige med ristingen lenger. Broderen derimot mente at dette bare var tull å kjøpe seg fordi mp3 kom til å bli det nye store. Jeg trodde ikke på ham fordi jeg hadde null tro på at det var mulig å lage så små duppedingser med så mye lagringsplass. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.