Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man beregne hvor langt man har syklet?

#1

Kirsebær sa for siden:

Jeg er en del på spinning mens jeg venter på at sykkelsesongen skal starte, og jeg skulle gjerne funnet et eller annet som forteller hvor langt jeg har "syklet" etter endt spinningøkt?

Jeg skjønner at man ikke kan få noe nøyaktig tall, all den tid spinnsyklen ikke er koblet mot noe som måler motstand og tråkk og alt slikt, men finnes det noen universaltall man kan gå ut i fra?


#2

Jålebeinet sa for siden:

Det tror jeg ikke finnes. Som du skriver, hvor langt du har syklet kommer jo an på tråkket ditt. Det går fortere med 100 i frekvens enn 70.

Vent med å telle mil til du kommer ut.


#3

Guava sa for siden:

Jeg ville beregnet ut i fra hvor langt jeg sånn Ca hadde nådd om jeg hadde syklet ute i tilsvarende antall minutter.


#4

Che sa for siden:

Om du registrerer manuelt inne i endomondo, så vil du jo få en viss formening? (antall minutter og ca km/t mener jeg)


#5

Tallulah sa for siden:

Nei, enhver registrering vil bli helt feil i og med at både motstand og hvor fort du tråkker spiller inn. Du kan evt. prøve å gjenskape timen på vanlig ergometersykkel og se.


#6

Lavender sa for siden:

Jeg tror ikke det blir så eksakt når du ikke kjenner frekvens og motstand. SATS hjemme har Keiser sykler med watt måling og kjørecomputer. Så jeg vet at jeg sykler 22 km med litt forskjell, kommer an på om jeg starter fem min før eller kommer to min for sent.


#7

Guava sa for siden:

Hvis kilometerantall er målet så blir det å registrere noe som tilsvarer en uteøkt omtrent like " riktig " som når man registrerer uteøkter sånn treningsmessig. Uteøkter er jo også veldig ulike i antall kilometer avhengig av elevasjon i løypa.


#8

Elise sa for siden:

Jeg var på et treningssenter en gang der vi skulle "sykle til spania", jeg lurer på om de brukte 10 km i halvtimen. :vetikke:


#9

Propella sa for siden:

Det spurte jeg om når jeg skulle registrere i forbindelse med sykle til jobben konkurranse. Da mente på treningssenteret hvor jeg trener at 60 min spinning ca tilsvarte 2 mil ute. Eksakt blir det jo ikke men noe i det området i hvert fall.


#10

Guava sa for siden:

60 min på 2 mil høres ut som et greit tall. Da tar man ikke for hardt i.


#11

Lavender sa for siden:

Med snitt Watt på over 150 og høyeste Watt på over 300, har jeg tatt hardt i, selv med 22 til 23 km på 60 min. Spinning computeren kan vise forbruk på 500 kcal, da har jeg tatt godt i, vært på grensen til kvalm og uvel. Mulig det er stor forskjell på 20 km og opp til 23 km.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.