Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken mobil har du, og hva irriterer du deg mest over ved mobilen din?

#1

LilleT sa for siden:

LilleT fortsetter på sin leting etter den beste mobilen ... ;)


#2

Luvi sa for siden:

Samsung Galaxy S4, tror ikke det er noe ved den som irriterer meg. Eller, kanskje batteritiden, men den er trolig generelt dårlig på smarttelefoner? Jo, liten lagringsplass, men mener man sikkert kan kjøpe til en slik brikke med ekstra lagringsplass. Ikke så inne på akkurat det der. :humre:


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg har en samsung galaxys3. Jeg er stort sett fornøyd, det eneste jeg er misfornøyd med er dårlig batteritid, nå er den over et år gammel, så vet ikke helt hva jeg kan forvente.


#4

Anita72 sa for siden:

Jeg har samsung galaxy s4 activ. Den har fryktelig dårlig dekning/mottak av signaler. Dette fant jeg desverre ikke ut at var et vanlig problem før en stund etter at jeg kjøpte telefonen. Mobilnett kan jeg nesten glemme å bruke. :gaah: Ellers er telefonen topp.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg har iPhone 5s, og det eneste som er irriterendes er at batteriet tappes fort når det er kaldt. Men jeg har egentlig bare hatt problemer med det når jeg skal ta bilder på skitur. Og i prinsippet er ikke det et problem, jeg står sjeldent på ski.


#6

Stellebord sa for siden:

iPhone 4s. Jeg tror den er fire år, da er det vel ikke lov til å irritere seg over batteritid? ;)


#7

Lavender sa for siden:

iPhone 4, tappes lett og tåler dårlig kulde. Runkeeper ute om vinteren er ustabil med navigering. Kamera er ikke all verdens.


#8

Matilda sa for siden:

Jeg har iphone 5s, helt ny arvtager til en tre år gammel iphone 4s. Jeg var misfornøyd med batteritid på den forrige, synes generelt de burde vare lenger, og bytta både skjerm og batteri på den før jeg til slutt så meg nødt til å kjøpe helt ny. Bortsett fra det er jeg vel bare misfornøyd med at de er knuselige. :knegg: Den jeg har nå er det ingenting å utsette på så langt.


#9

Lisa sa for siden:

Jeg har iPhone 5 og irriterer meg grenseløst over dårlig batterikapasitet. Men ikke nok til at jeg vurdere noe annet en iPhone.


#10

Filifjonka sa for siden:

Samme her.


#11

shute sa for siden:

Samsung Galaxy S4 Active.

Jeg irriterer meg over batterikapasiteten, men det har jeg gjort med alle smarttelefoner jeg noensinne har forholdt meg til. Den holder jo gjennom dagen.


#12

Albertine sa for siden:

Samsung S5. Elsker, elsker. Supert batteri, kongekamera. Og det beste er at den er vanntett, så jeg kan faktisk ha den i BH'n når jeg trener. ;)


#13

Bamsemums sa for siden:

Samsung Note 4. Irriterer meg ikke over noe. Aldri hatt bedre mobil:)


#14

Robyn sa for siden:

Etter mange år med Samsung Galaxy (S2 og S4) kjøpte jeg min første iPhone i sommer (5S). Har ikke angret et sekund.
Var veldig glad i S2, men de senere modellene syns jeg hadde for mye tull. (Mannen hadde en S3, så vi dekket alle frem til den nyeste. :knegg: )

Men jeg er glad jeg ventet til 5S kom og ikke kjøpte en 5, det virker som om det har vært litt mer tull med den.


#15

Señora sa for siden:

Har en iPhone 4, treg som fy, 8 gb, altfor liten lagringskapasitet, dårlig kamera. Den er rett og slett utdatert...

Snuser på ny og vurderer å konvertere til android...


#16

Toffskij sa for siden:

iPhone 5s, irriterer meg bare bittelitt over at jeg må bruke to hender når jeg skal åpne med fingeravtrykkslåsen. Ellers veldig nøgd.


#17

Magica sa for siden:

Har en iphone 5 som er to år og den fungerer helt topp. Eneste minuset er hvis jeg skal laste inn lydbøker fra #&¤#%&¤ itunes via pc, det knoter jeg med hver gang.


#18

Robyn sa for siden:

:confused: To hender?
Fingeravtrykkslåsen er forresten bare helt genial.


#19

Niobe sa for siden:

iPhone 5S, som jeg er veldig glad i. Det enest jeg ikke liker er at det allerede er kommet en ny modell, for jeg liker ikke utseendet på 6'eren like godt.


#20

Robyn sa for siden:

Enig. Jeg ville ikke hatt 6'eren, en av grunnene til at jeg gikk over til iPhone var designet og det har de plutselig gått bort fra. Den nye ser mer ut som en Samsung.


#21

Karamell sa for siden:

Iphone 5 som er 3 år gammel. jeg liker den godt og kommer til å kjøpe en nyere iPhone når den ikke virker mer, regner jeg med. Irriterer meg ikke over noe som jeg kommer på, alle smarttelefoner må vel gjerne lades hver natt?


#22

millact sa for siden:

Iphone 5. Irriterer meg grenseløst over det elendige batteriet. Ikke sikkert det kommer noen ny iphone i hus. Tror det blir Samsung neste gang.


#23

millact sa for siden:

Min 5'er holder bare en halv dag før den må lades. Den er under to år gammel, men kun brukt under et år.


#24

Niobe sa for siden:

Det hørtes ekstremt ut. Min 5S er ett år, brukes mye :o, og holder fint en dag uten å lades.


#25

Stompa sa for siden:

Samsung Galaxy S5. Elsker, elsker, elsker. Det vil si, akkurat for tida irriterer jeg meg over batterikapasiteten, som er betraktelig redusert etter en stor programvareoppdatering forrige uke. Før holdt batteriet greit en hel dag uansett om jeg bruker telefonen mye i løpet av en arbeidsdag, nå må jeg lade når jeg kommer fra jobb hvis jeg har brukt den jevnlig. Regner med at det fikses. :nemlig:


#26

Toffskij sa for siden:

Jeg klarer ikke å holde telefonen i høyre hånd og samtidig trykke på låsen med høyre pekefinger. Mulig jeg bare er litt mindre begavet. :knegg: Jeg elsker fingeravtrykkslåsen!


#27

Albertine sa for siden:

Really? Jeg oppdaterte også, og jeg trenger ikke lade hver natt.

#28

Stompa sa for siden:

Hos meg er det påfallende. Ser på FB at det er mange som klager over det. Samtidig fikk jeg oppdateringen ganske seint, så mange av de andre problemene de klager over har jeg ikke merket noe til.


#29

Niobe sa for siden:

Eh, men hvorfor må du bruke pekefingeren? :confused: "Lagre" tommelen, heller.


#30

Albertine sa for siden:

Når du sier det så er det en ting som irriterer meg etter oppdateringen. Alarmen ringer ikke på morgenen. Potensielt skummelt.


#31

Teflona sa for siden:

Har en iPhone 6 og elsker den. Har hatt alle modellene, også 5 og 5s, men denne er bare best. Uten at jeg helt kan si hvorfor. :knegg:


#32

Tallulah sa for siden:

Iphone - batteritiden.


#33

Tjorven sa for siden:

iPhone 5

Er veldig fornøyd. Jeg bruker den utrolig mye, og da synes jeg det er forståelig at den må lagres en gang i døgnet.

Jeg har lagret flere av mine fingre. Blant annet begge tomlene.


#34

millact sa for siden:

Ja, det er ille. Den er kjøpt billig i USA, så jeg kan neppe reklamere på den heller. Den får vare så lenge den kan tenker jeg.


#35

D'Arcy sa for siden:

iPhone 6. Den er litt stor (nettopp byttet fra 5s som er litt nettere), men ellers er jeg superduperfornøyd


#36

Toffskij sa for siden:

Det var jo det jeg sa, ikke så lur. :knegg: Lagre tommelen, ja!


#37

Katinka sa for siden:

iPhone 6. :elsker:


#38

frukt sa for siden:

Jeg har Medion P4502. Hæ tenker sikkert de fleste nå ... :knegg:
Det er en billig sak kjøpt hos Aldi, men jeg er veldig fornøyd! :D Spesielt med det faktum at man kan ha to simkort i samtidig.


#39

Niobe sa for siden:

Begge tomlene og høyre pekefinger. Det ser ut til at jeg klarer meg med det. :knegg:


#40

Neket sa for siden:

IPhone 5s. Irriterer meg over batteriet, spesiellt når det er kaldt ute. Og lagringsplass, men det er fordi det er jobbtelefon og jeg måtte ta til takke med den minste modellen.


#41

pippo sa for siden:

Samme her. Og jeg veksler mellom alle disse, litt avhengig av situasjonen.

Jeg tror jeg elsker min IPhone 5s.


#42

Fintdethei! sa for siden:

Begge tomlene, og både høyre og venstre pekefinger. Like fleksibilitet i hverdagen. Har 5s, 5 før det. Liker den godt. Tror det blir iPhone når denne er utrangert også.


#43

Divine sa for siden:

Har iPhone 5s. Det eneste som irriterer meg er batterikapasiteten. Når jeg bruker Runkeeper ute i kulda, er det virkelig ille. Ellers så varer batteriet sjelden en hel dag, så jeg vurderer å skaffe meg en ekstra lader å ha på jobb, for det holder nesten ikke lenger å bare lade om natta.


#44

mosol sa for siden:

Jeg har en iPhone 5 i skuffen, og en Nexus 5 som jeg har bestemt meg for å like. Det jeg foreløpig ikke har funnet ut av er hvordan jeg kan sende tekstmeldinger til flere samtidig. Utrolig irriterende! Og for en ihuga eplefan må jeg si at android er mindre intuitivt enn epleproduktene, altså.


#45

Primrose sa for siden:

Jeg har en Samsung S3 som er to og et halvt år. Den er egentlig mer en fasttelefon enn en mobil fordi batteriet er så dårlig.I tillegg er den treg og flere apper bare lukker seg så den synger helt klart på siste verset.


#46

Drømmedama sa for siden:

Har iphone som er ett år gammel, hadde tidligere flere typer Galaxy, liker iphone bittelitt bedre. Ryddigere, enklere og renere i designet. Alt er egentlig perfekt, har ikke hatt problemer med dårlig batterikapasitet heller.
Når det er sagt - var fornøyd med Galaxy også, litt hipp som happ, men som den jåla jeg er velger jeg nok iphone neste gang også, liker designet veldig mye bedre. Den er dessuten hakket mer brukervennlig, så jeg kan jo skylde på det.


#47

Røverdatter sa for siden:

iPhone 4s og irriterer meg ikke over noe. Jo, kanskje at det er litt for lite lagringsplass, men det er jo egentlig lett å komme forbi.


#48

cora sa for siden:

Har iphone 6 og er bare fornøyd. :hjerter:


#49

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har iPhone 5s, lot meg overtale av min bror med flere til å kjøpe den, og jeg har angret som en hund etter første stund. Skal aldri mer ha iPhone igjen, for en møkkatelefon. Tiden frem til jeg kan kjøpe ny SAMSUNG er ulidelig, jeg må vente helt til abonnementet mitt går ut i juli, det er for lenge. Da skal dattera mi overta iPhonen min, hun gleder seg ihjel, stakkars.


#50

Che sa for siden:

Jeg har iphone 5. Den er 2-3 år gammel. Den har begynt å fuske litt og batterikapasiteten er ikke den aller beste. (mest når det er kaldt - da går den fra 48 % til 0 på notime.

Jeg har lader både på kontoret + at jeg fikk en slik nødlader i julegave, så jeg får fint til å være tilgjengelig.

Ingen grunn what so ever for meg til å bytte telefon til noe annet enn iphone. icloud er genialt i forhold til telefonbytte også. Ett trykk og alt - inklusive bilder og meldinger er med over. Got to love it!


#51

Appelsin sa for siden:

Samsung galaxy S3 tror jeg (eller 2? :gruble: ) Den er 2,5 år gammel.

I hvert fall liker jeg den veldig godt, men hadde likt den bedre om den hadde uendelig med lagringsplass.


#52

Fløyel sa for siden:

Har hatt Samsung S4 i 3 år - helt fantastisk, men etter 3 år kokte laderen og batteriet.
Hadde IPhone 5 i 2 uker - den har jeg ikke lengre, fin spillemaskin, men ubrukelig som arbeidsverktøy for meg. Sitter med en flunkende ny Samsung S5 - veldig spent. Pt. Ser det bra ut.


#53

veobra sa for siden:

Samsung S5. Funker som bare det! Noen ganger skrur jeg på en opptaker av lyd, aner ikke hvordan det skjer eller hvis den brukes til. Det er det eneste irriterende jeg kommer på. Min har god batterikapaistet, men er brukt i under ett år.


#54

Kula sa for siden:

Etter at ukenr. nå vises i kalenderen har jeg absolutt ingen klager på min Iphone 5. Den må lades hver natt, men det er helt greit.


#55

kokosbolle sa for siden:

iPhone 5s, dårlig batteritid. Jeg har bare hatt iPhone siden de kom så jeg kommer vel ikke til å bytte til noe annet siden jeg ikke gidder å lære meg noe nytt, haha.


#56

Adrienne sa for siden:

iPhone 6 og elsker den. Batteriet holder i massevis til en hel dag, inkludert surfing, musikk og spilling, og skjermen er stor nok til at jeg nesten ikke bruker iPad lenger.


#57

Pappalille sa for siden:

LG2 og har ingenting å klage på. Den fungerer akkurat som den skal, god batterikapasitet, lader styggfort, god skjerm, og det aller beste; ikke et epleprodukt. :knegg:


#58

Dronningen sa for siden:

iPhone 6 plus. Nå savner jeg ingenting. På iPhone 5 var det dårligere batteri, men det var en felles feil på mange og ble rettet til slutt.


#59

Addison sa for siden:

Nokia Lumia 920. :motstrøms: Batterikapasiteten begynner å bli mindre nå etter snart to år, men ellers et suverent arbeidsverktøy, veldig ok til alt annet, kjempebra kamera, alt jeg trenger av apper. Kommer ikke på noe jeg er irritert over, annet enn at den ser ut til å vare til evig tid, og jeg har kjempelyst på nyere modell av samme merke, f.eks. en 930, knall oransje eller grønn. :hjerter:

[img]http://ts1.mm.bing.net/th?&amp;id=HN.608011642652198199&amp;w=300&amp;h=300&amp;c=0&amp;pid=1.9&amp;rs=0&amp;p=0[/img]


#60

amo sa for siden:

iPhone 5s og er veldig fornøyd. Eneste jeg irriterer meg over er at jeg kjøpte knallhvitt omslag, det er ikke hvitt lenger for å si det sånn. Må bare huske å kjøpe nytt :knegg:


#61

Elise sa for siden:

Sony xperia 3compaq eller noe sånt. Det eneste som irriterer meg er at jeg har klart å knuse baksiden, så jeg har satt en bred tape over hele baksiden, inkludert kameraet, så nå tar den ikke like gode bilder. :mumle: Det verste er selvsagt at knusingen er noe jeg har tøyset med alle iphone-brukere på jobb om, siden jeg tidligere hadde en uknuselig sony som jeg mistet i bakken ukentlig. Glass-fon var visst ikke noe for meg. :niks:

Ellers - en fantastisk mobil. :hjerter: Jeg lader et par timer hver ettermiddag når jeg sitter i sofaen, eventuelt annenhver natt. Batteriet vil jeg påstå er ganske bra. :jupp:


#62

Malama sa for siden:

Jeg har storebroren jeg da, en ikke compaq, xperia ett eller annet, det står jo ikke på den!!

Det mest irriterende nå er skjermens overfølsomhet til tider, sånn at den skriver masse rare greier i teksmeldinger, men egentlig like mye at jeg har klart å slite ut det fine, hvite dekselet jeg fikk sammen med mobilen allerede.
Jaja, får slenge den på lading, nå er det natta snart


#63

mrc sa for siden:

Sony xperia Z2. Fornøyd med batteritiden. Ellers god ytelse og god skjerm. Vanntett, så trenger være bekymret for fuktskader.

Eneste jeg vel kan utsette noe på er at telefonen noen gang ikke får kontakt med basestasjoner igjen etter å vært i område uten dekning, og må da omstartes.


#64

Pamina sa for siden:

Sony Xperia Z, hatt den i snart to år, eneste jeg er litt misfornøyd med er at på knappen av og til er litt treg. Batteriet er bra fortsatt, den er vanntett, den tåler en støyt, jeg kommer til å fortsette å kjøpe Sony-telefoner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.