Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg vil ha indiske filmer med dans og glam

#1

Mei sa for siden:

Jeg vet ikke helt om det er Bollywoodfilmer jeg er ute etter - de er vel gjerne bare på indisk uten tekst? Jeg trenger å se flere filmer med akkurat passe platt historie, mye sang og dans og fine kostymer. Pyntede elefanter er bare et pluss. Jo flere ganger handlingen plutselig går over i sang og dans jo bedre. De må være på engelsk (helst med indisk aksent) eller på indisk og tekstet på engelsk. Jeg har sett Bride and prejudice (flere ganger) og den er helt i min gate. Slumdog millionare er også en favoritt, men kanskje aller mest dansescenene. Andre filmer med "klisje-india-følelse" kan altså være aktuelle, men altså helst dansing. Og bling. Og elefanter.

Forslag?


#2

Pamina sa for siden:

Monsoon wedding er helt nydelig, husker ikke om det var masse sang og dans, men etter filmen husker jeg at jeg gikk ut og smilte lenge etter at jeg hadde sett ferdig.


#3

Myria sa for siden:

Monsoon Wedding er en veldig fin film, men jeg må innrømme at jeg dessverre ikke kan huske om det er særlig dans og glam utenom selve bryllupet. Uansett en film jeg synes er vel verdt å se. :)


#4

Myria sa for siden:

Pamina: :dulte: :lol:


#5

Mei sa for siden:

:knegg: Jeg noterer meg Monsoon wedding.


#6

Pamina sa for siden:

Myria :dulte: :haha:


#7

Mei sa for siden:

:plystre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.