Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken mobil ville du ha kjøpt deg om du skulle kjøpe ny i dag?

#1

LilleT sa for siden:

Dagens spørsmål. Jeg gir meg ikke. :hehehe:


#2

frukt sa for siden:

Hvis jeg hadde ubegrenset med penger hadde jeg kjøpt en eller annen Sony Xperia tror jeg. Ingen annen grunn enn at jeg har vært fornøyd med Sony tidligere, og min søster har en Xperia og er veldig fornøyd. :nemlig:


#3

polarjenta sa for siden:

Den siste av samsung galaxy s serien. Det er vel kanskje S5?


#4

Señora sa for siden:

Årh, sliter med det samme. Jeg vil egentlig ha en iphone 6, men den er altfor dyr og utgår dermed.

Jeg har snust på Sony Xperia z3 compact... men er usikker på om jeg vil konvertere fra iphone til android.


#5

Kirsebær sa for siden:

Jeg ville kjøpt iPhone.
Det systemet (iOS) er det eneste operativsystemet jeg syns er logisk oppbygd. :knegg:


#6

Chanett sa for siden:

iPhone 6. Jeg har den, da. Så det måtte være om jeg ikke hadde den. Kjæledegget mitt.


#7

Primrose sa for siden:

Jeg skal ordne meg ny gjennom jobben nå og tror det blir Sony z3 compact. Jeg foretrekker android og synes at mange har blitt veldig store. Denne skal visst være like bra, best på batterikapasitet og grei lommestørrelse.


#8

Anne C sa for siden:

Det hadde nok blitt iPhone 6. Selv om jeg synes den er litt stor.


#9

Matilda sa for siden:

iPhone 5s. Jeg synes 6'ern er for stor og dyr, så da jeg trengte ny for et par uker siden blei det 5s. Jeg så på ikke-eplofoner også, men det var aldri særlig aktuelt.


#10

Fibi sa for siden:

Iphone 6. Har iphone 5s nå, og er superfornøyd.


#11

Adrienne sa for siden:

iPhone 6, samme som jeg har nå.


#12

Toffskij sa for siden:

iPhone 6, tenker jeg, men jeg synes egentlig den er for stor, og er lykkelig med min 5s. Håper det kommer til å være en pen, ny liten modell å kjøpe neste gang jeg trenger ny fon.


#13

Candy Darling sa for siden:

Jeg hadde nok valgt en i6, men har det fint med 5s.


#14

Kiwi sa for siden:

Iphone 6. Det er den jeg har i dag.


#15

Robyn sa for siden:

:nemlig:


#16

Myria sa for siden:

Samme her.


#17

LaBanga sa for siden:

IPhone 6!

Orker ikke bytte til noe annet enn apple, og jeg er veldig glad for at jeg kjøpte den før jul, for det sparte jeg et par tusen på! Den er litt større enn 5-ern, men en vender seg fort til det.


#18

Addison sa for siden:

Jeg ville kjøpt Lumia 930. Oransje, tror jeg. Bytter definitivt ikke OS om jeg ikke må. Venter egentlig på en 1030, eller hva nå den nye modellen kommer til å hete. Min 920 virker for øvrig å vare til evig tid, så mulig det rekker å komme ny før jeg kan få ny (jobben betaler og bestemmer).


#19

GinaK sa for siden:

Jeg har Samsung S3 og ville valgt den siste til Samsung.


#20

Esme sa for siden:

Enig.


#21

Gaia sa for siden:

IPhone 6! Jeg trodde jeg kom til å synes den var for stor, men det syns jeg overhodet ikke nå som jeg har den. Love it!



#23

ingling sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med Samsungen min, men neste telefon blir nok iPhone siden jeg har jobbtelefon og trenger en del apper som bare fungerer på iOS. :mumle: Jeg har allerede forsaket Galaxy pad og gått over til iPad. :dramaqueen:


#24

IzziCreo sa for siden:

Fikk ny mobil til jul; Sony Xperia Z2. Utrolig fornøyd med den. Iphone er lite aktuelt her i heimen, da driftsavdelingen liker å ha mulighet til å gjøre noe med den :knegg: Gikk fra Samsung Galaxy Nexus. Men er så fornøyd nå at jeg hadde garantert gått for en Xperia Z igjen, og ønsker man seg en enda nyere modell så kan man jo gå for Z3. Batteriholdbarheten er uuutrolig bra med Xperia. Lader den kun annehver kveld, og jeg bruker den mye. Eldste har Z1 og er like fornøyd.


#25

emin sa for siden:

Den samme som jeg har nå: iPhone 6 :elsker:


#26

venla sa for siden:

HTC One. Har forrige generasjon (M7) og elsker den. Kommer ny modell nå i vår.


#27

Nessie sa for siden:

:highfive:


#28

Carrera sa for siden:

Jeg hadde nok valgt Samsung galaxy S5 igjen jeg.


#29

Stompa sa for siden:

Jeg har en Samsung Galaxy S5, og hvis jeg måtte erstatte den i dag ville jeg uten tvil ha kjøpt samme telefon.


#30

Nyx sa for siden:

Jeg kjøpte Sony Xperia Z3 Compact, og hadde glatt valgt den igjen. Jeg elsker den. Den har fantastisk batteritid, og jeg liker at den er liten av vekst uten at det er på bekostning av ytelsen.


#31

Annki sa for siden:

Samsung Galaxy S5 eller S5 Active! :)


#32

Pegasus sa for siden:

Samsung Galaxy S5.


#33

Neket sa for siden:

iPhone 6 tror jeg. Har 5S nå, er veldig fornøyd. Men ikke kjøp den med minst lagring - jeg har 16 GB fordi det var det eneste alternativet i webshoppen på jobben. Det er for lite. :nemlig:


#34

dharma sa for siden:

Iphone 6.


#35

Chanett sa for siden:

Jeg har 128 gb. Euforisk lykke!


#36

LilleT sa for siden:

Jeg er fortsatt veldig i tvil om hvilken jeg bør gå for jeg, altså. :gal:

Saken er som følger: Har en ganske nøyaktig to år gammel Samsung galaxy s III. Etter at jeg fabrikktilbakestilte den for et par måneder siden, har den funket som bare det. Jeg er strålende fornøyd med den, bortsett fra batterikapasiteten. Nå er den så elendig, at det ikke er til å leve med lenger. Batteriet går ned fra 100 til 60-70 prosent før jeg har kommet meg ut av døra på morgenen uten at jeg en gang har skrudd av skjermspareren, og jeg skal ikke bevege meg langt unna laderen før det er helt på null.

Jeg tror valget står mellom Samsung S5, Iphone 5s eller 6 og denne Sony Xperia Z3 Compact. Sistnevnte vet jeg ikke så mye om annet enn at jeg ser mange anbefaler den og framhever nettopp batterikapasiteten. Er batterikapasiteten på den mye bedre enn på andre mobiler? Og har den like godt kamera som Iphone og Samsung?

Egentlig synes jeg både Samsung s5 og Iphone 6 er for store, men mulig det bare er en vanesak. Egentlig synes jeg Iphone 6 er alt for dyr også, men vurderer om den virkelig er verdt pengene, liksom ... ? :gruble:


#37

jolie sa for siden:

Fikk jeg velge uten å tenke på pris etc, så hadde jeg valgt iphone 6 med 128 gb.



#39

LilleT sa for siden:

Klarer ikke å bestemme meg, men må ha ny mobil om jeg skal slippe å ha med laptop overalt for å ha mulighet til å lade mobilen også der det ikke er stikkontakter. :knegg:

Dere som har Iphone; kjøper dere fra Apple store eller en annen butikk om prisen er den samme?


#40

Nera sa for siden:

Jeg ville valgt Samsung S5, og har en S4 fra før. Den har slitt med batteriet, og jeg har kjøpt nytt batteri to ganger, og nå oppfører den seg litt mer normalt.


#41

LaBanga sa for siden:

Jeg kjøpte min på Telenors nettbutikk, med samme abonnement som jeg har fra før av og binding i et år. Undersøkte prisene og fant ut at det var det som lønnet seg for meg. Men det kommer jo an på forbruket ditt hva som lønner seg. Viktig å sjekke totalprisen på mobiler med binding, og det skal alltid stå oppgitt.


#42

LilleT sa for siden:

Takk! Jeg ha alltid kjøpt uten binding, og så liksom ikke for meg noe annet nå heller. Mulig det er dumt.


#43

LaBanga sa for siden:

Tommelfingeren når det gjelder hva som lønner seg er nok at jo høyere mobilregninger du har, jo mer lønner det seg å kjøpe med binding. Et års binding er jo heller ikke all verdens, man må jo uansett ha abonnement.


#44

LilleT sa for siden:

Ja, ikke sant. Har sjekket Telenors nettbutikk, og jeg har nok lavere månedskostnader nå enn at det lønner seg. Med et annet abonnement vil jeg jo bare vende meg til et helt annet forbruk.



#46

Bamsemums sa for siden:

www.tek.no/artikler/test-samsung-galaxy-note-4/164489

Har i dag Samsung Note4, og ville kjøpt det igjen om jeg skulle ha ny:) Fantastisk mobil på alle måter, 32gb internminne, og minnebrikke på 64gb (også kompatibel med 124gb). knallbra batteritid, og litt stilig med innebygget puls og UV måler (holder bare fingeren under kamera). Hvor mye brukt det blir er en annen sak :knegg: Pennen blir også mye brukt:) Veldig fint når man feks skal redigere film/bilder. Slipper knote med en stor finger.


#47

Pasta sa for siden:

iPhone 6, men den er for dyr!
Har en iPhone 4 som jeg har hatt i noen år og er veldig fornøyd med den.


#48

Acsa sa for siden:

Jeg ville fortsatt med en Sony Xperia-modell av noe slag, det har de to siste mobilene vært + pluttens, og jeg liker dem veldig godt.


#49

LilleT sa for siden:

Kjøpte Iphone 6 for to uker siden. Det er en drøm å ha mobil med batteri som varer igjen. Den funker ellers stort sett tilfredsstillende til mitt bruk, men jeg må si at jeg er fryktelig skuffet over kameraet. Altså, det kan være at jeg ikke har klart å sete meg helt inn i det ennå, men enn så lenge synes jeg at den gamle Samsung s3-en tok mye bedre bilder! :nemlig:


#50

Trulte sa for siden:

Den nye som kommer fra Samsung. Edge modellen. Har hatt iphone i flere omganger. Men Samsung er overlegen i brukervennlighet skjerm og bildekvalitet.


#51

millact sa for siden:

Er de? Hvorfor?

Jeg må snart ha noe nytt (dårlig batteri på den jeg nå har) og har ingen peiling på hva jeg skal ha.


#52

Miss Norway sa for siden:

Den jeg har. (iP6).

Og så har jeg en Nokia Lumia 530 (Oransje) som jeg har anskaffet fordi det er en Windows-telefon og for å ikke bli FOR låst til iOS. Det gjør litt vondt, gitt - iOS er så ufattelig intuitivt og Windows er Windows. Det er så mange fliser på den skjermen som jeg finner ut av - og sist jeg plukket den opp fant jeg ikke ut av hvordan jeg kunne få opp nummertastaturet slik at jeg kunne ringe ut. :knegg:



#54

Misteri sa for siden:

Samsung s6 går jeg å venter på. :)


#55

Luvi sa for siden:

Jeg må, litt i mot min egen vilje, ha ny mobil. Min S4 falt nemlig rett ned på fliser i dag og skjermen knuste. Den ble skiftet en gang allerede da telefonen var bare drøy en mnd gammel, det er nå ca 1.5 år siden. Derfor tenker jeg at jeg like så greit kan kjøpe ny fremfor å skifte skjerm nok en gang.

Dermed sikler jeg også på denne, men ser det er glass både foran og bak. Det vil trolig ikke være en god ide for meg, kanskje? Vil tro glasset knuser lett om den faller ned siden det er så mye av det? Eller vil den være greit beskyttet i et slikt mobilhylster? (Hva søren heter det?) Ellers er det S5 som er alternativet. Jeg må bare være ærlig med meg selv og innse at den VIL falle ned. Opptil flere ganger.


#56

Malama sa for siden:

JEg trives med min xpreia z3 ikke compact jeg. Stor ja, men jeg trives med den


#57

Misteri sa for siden:

Jeg er også en kløne. S4 min var 2 uker når skjermen min knuste, men det gikk på reiseforsikring heldigvis.

Regner med man får kjøpt etui til telefonen også er det et spesiel type glass som ikke knuser så lett. Husker ikke hva det glasset het.


#58

Candy Darling sa for siden:

Jeg får ikke fon i min neste jobb! :hylgrine: Tror det var SG 4 somethingsomething som var standardtelefon. Jeg kan jo ikke sånt. :leppe:

(Det vil si, kidsa har jo SG Trend, men det er jo DEM, ikke meg. :snurt: )


#59

Maverick sa for siden:

Jeg har den nyeste HTC One nå, og den er helt suveren. :jupp:


#60

Hyacinth sa for siden:

Jeg MÅ ha ny telefon. Har iPhone 4, og den fungerer knapt. Ønsker meg iPhone 6 pga skjermstørrelsen, men den er jo dritdyr! Jeg nekter å bruke så mye penger på en telefon, selv om jeg bruker den enormt mye.

Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.


#61

tinkadott sa for siden:

Jeg hadde nok gått for iphone 6. Men ja, den er dyr.


#62

Luvi sa for siden:

Ble SG S5 på meg, må være litt fornuftig. Den er fortsatt dyr, men i det minste billigere enn S6.


#63

Wingman sa for siden:

Sony Z3 for 1mnd siden, ville kjøpt den samme igjen :)


#64

mrc sa for siden:

Kjøpt batteri to ganger? Høres jo strengt tatt ut som en reklamasjonssak? Selv om batteri er en slitedel, så vil det fortsatt være underlagt reklamasjonsbestemmelser - selv om noen forhandlere sikkert vil prøve seg.


#65

liefje sa for siden:

Iphone 6plus som jeg har. Elsker den. Hadde ikke trodd at det var mulig aa si saant om en telefon.


#66

Fersken sa for siden:

Jeg har akkurat kjøpt en Samsung S6 etter at S3 ikke ville mer. Det er bare to typer deksel til den i salg foreløpig, men tror de beskytter ganske bra. Mitt er litt stiv plastikk og gjennomsiktig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.