Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppdatering av telefon (Android)

#1

Annki sa for siden:

Jeg har lastet ned en oppdateringspakke til telefonen min (Samsung Galaxy S4Active).

Når jeg prøver å installere denne, så får jeg bare denne beskjeden:

Kan ikke installere. Ikke nok plass i enhetsminnet eller på SD-kortet.
Slett noen elementer.

Problemet er at oppdateringen er på 721,94 MB og på SD-kortet er det 2,36 GB tilgjengelig og på enhetsminnet er det 775 MB tilgjengelig.

Hvorfor går ikke dette?


#2

joacom sa for siden:

Hei, du trenger mer ledig plass på enhetsminnet for å få oppdatert telefonen din :) Kan ikke huske i farten om Galaxy s4 active lagrer bildene i enhetsminnet eller på sd kortet som standard. Men om du har en hau med programmer installert så kan du bare avinstallere dem og installere dem etterpå. Problemet er at oppdateringen er på ca 750 mb. men selve installasjonen kan være på eksempelvis 1,5 GB da noe data blir mellomlagret osv.

Kjapt søk på youtube viser denne linken som viser hvordan man flytter filer fra Enhetsminnet (internal storage til Sd kort)
www.youtube.com/watch?v=_uTBRK_O6AE

Håper dette kan hjelpe deg :)
Joakim


#3

Annki sa for siden:

Tusen takk for svar! :)
Det var akkurat dette jeg kom fram til selv også, at jeg sannsynligvis måtte ha mer plass ledig på enhetsminnet. Jeg slettet og avinstallerte endel programmer/apper, i tillegg flyttet jeg bilder som var lagret på enhetsminnet til sd-kortet, så det ble mer plass der, da løste det seg!:riktig:


#4

joacom sa for siden:

Hei!

Det var bra!

Mvh Joakim


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.