Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pene negler

#1

Superior sa for siden:

Jeg har en vennine som etter min mening har flotte negler. Jeg har omsider spurt hvordan hun har så fine negler, og hun svarte bare at hun går til en salong.

Det jeg da lurer på er hva, hvordan og hvor mye?

En bekjent av meg sa engang at hun fikk støpt negler? Noen som vil forklare for en neewbie :o

Jeg har fått en manikyre engang, men selv med sterk/ hard neglelakk så knekker de lett. Eller de blir myke, og fliser seg litt opp. Jeg vil så gjerne ha fine negler, og jeg biter de ikke.


#2

Michayla sa for siden:

Henger meg på denne-

Jeg liker å ha lange negler, men de fliser seg og brekker fort, samt at neglbåndet fliser seg opp.


#3

Miss Norway sa for siden:

Jeg hadde kunstige negler i flere år en tid tilbake. Det var utrolig pent og lekkert, og innimellom savner jeg det skikkelig. Å se ned på hendene sine med nydelig lakkerte lange negler... Og neglelakken holdt i 1-2 uker av gangen uten å flasse.

Men det var dyrt, og tidkrevende. De måtte stelles (dvs legge på ny glassfiber eller akryl eller hva pokker det var de penslet utenpå dem) hver 3-4 uke, og det kostet vel 500-600 kr gangen (mulig det er billigere utenfor Oslo). Og denne støpen oppå var veldig slitesterk, men neglene KNUSTE når de brakk. Dvs de sprakk eller splintret, og da var det bare å få en nødtime og få støpt en ny negl. Etterhvert ble jeg så dreven at jeg kunne file til og legge/lime/støpe en sprekk eller revne selv med "reparasjonsutstyr" kjøpt i salongen.

De første gangene legger de på en kunstig negletupp under støpen slik at de blir lange, men etterhvert som ens egne negler vokser seg lengre under støpen så forsvinner de og man får ens egen naturlige negl som da er forsterket med glassfiber på hele overflaten.

Tuppen/spissen på neglen blir ganske kompakt og "butt", og det er i starten håpløst å plukke opp mynter og denslags fra gulvet... :himle: Taste koden på kortterminalene blir også kreativt; man blir et "knokemenneske"... :knegg:

Det som gjorde at jeg stoppet var reglene om sykehushygiene. Men i permisjonen med eldstemann var det på igjen med negler ja!


#4

Avatar sa for siden:

Man kan legge et sånt "lag" oppå egne negler også. Da holder neglene, brekker ikke og blir lange. :D
Har man egne lange, men svake negler så er det lurt.
Aberet er jo at det må vedlikeholdes ofte.

Eller så kan man gjøre som Missa sier over her. :ja:

Superior: Jeg kjenner ei som sikkert kan gjøre det billigere.
Men hun bor i Drammen. ;)


#5

Estrella sa for siden:

Jeg trodde det sto pene snegler. :knegg:

Har jo lest om disse forferdelige store Iberiasneglene.


#6

Elin sa for siden:

Jeg har acryl over mine egne negler i hvitt/rosa. Det er delikat og neglene ser alltid velstelte ut. Her til lands koster det nesten ingenting men i Oslo ligger et nytt sett (med tip) ca. 600 kroner vil jeg tro og deretter etterfyll hver 3-5 uke til en noe rimeligere pris.

Dette er acryl-negler:


#7

Ingrid-lille sa for siden:

Det er min plan også med nestemann! Nå går det i "lim-på-negler" når jeg skal noe spesielt. Det finnes noen korte, butte modeller som ikke ser unaturlige ut heller!


#8

Myrsnipa sa for siden:

Det finnes de som lager negler med UV gel. Kan ikke så mye om det, men det skal visst være bra.


#9

Beathe sa for siden:

Mavala har et produkt som du legger oppå neglene. Hvis problemet er at neglene fliser seg / knekker kan dette være noe å prøve :)

www.mavala-usa.com/3ncare.htm


#10

Superior sa for siden:

Jeg tror jeg rett og slett skal gå på et slikt sted jeg og høre..
Kanskje tidene har forandret seg såpass, at det finnes ny neglelakk? :håpefull:

Det er noe med det med hygiene ja. Jeg må tenke på det i forbindelse med minstemann. Hvis ikke får det bare vente..

Estrella : snegler du.. De er jammen ikke pene nei :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.