Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørreundersøkelse om treningstights

#1

odinki sa for siden:

Hei,

Vi er en gruppe studenter ved NTNU som skal utvikle en markedsplan for treningstights. Vi hadde derfor satt veldig pris på om dere kan svare på vår spørreundersøkelse. Formålet med undersøkelsen er å samle data om 2XU treningstights i Norge. Dette er et skoleprosjekt, og ikke av komersiell art. Vi får ingen gjenytelser fra 2XU i Norge. Undersøkelsen skal kartlegge det norske folks forhold til treningstights, da spesielt 2XU. Parametre som samles inn er stort sett holdninger til tights, personalia som alder og kjønn og forbrukerinformasjon. Vi står selv som ansvarlige for undersøkelsen og veilederen vår er Arve Pettersen, faglærer i TIØ4165 Markedsføringsledelse.

For å få et representativt svarutvalg er vi veldig avhengige av at også voksne svarer, og vi har derfor valgt å bruke denne publiseringskanalen. Vi har fått tillatelse fra moderatorer av dette forumet til å poste denne undersøkelsen. Link til undersøkelsen finner du under:

questionpro.com/t/ALTqlZSJVI

Med vennlig hilsen
Odin Kirkeby


#2

Kirsebær sa for siden:

Jeg har så lyst til å poste et bilde som viser hvor gjennomsiktige mange av de 2xu-tightsene er,men eieren av rumpa ville vel ikke satt særlig pris på det. :knegg:

Har for øvrig svart på undersøkelsen.


#3

Katta sa for siden:

Har svart. :knegg: For meg er de for gjennomsiktige og for lite plass til rumpa til at de er helt innertier. Vurderer å prøve de nye med høyere liv, men vi får se, de er dyre. :knegg:


#4

Kirsebær sa for siden:

Jeg kjøper ikke så dyre klær. Verken til trening eller ellers.


#5

Bluen sa for siden:

Jeg har også svart. Savnet sårt alternativet 'aldri' som svar på spørsmål av typen "hvor ofte går du i treningstights på jobb?". :knegg: Eller savnet jeg også noen alternativer som går på passform/høyt nok liv.


#6

Nera sa for siden:

Jo flere som har 2XU, jo mindre lyst får jeg på dem. Den nye mid rise-tightsene ser litt bedre ut enn de klassiske, men bare det at alle ungdomsskolejentene rett her borte bor i dem, gjør at jeg foretrekker de fleste andre merker.

Jeg liker best tights fra og Adidas, Puma, og Nike.

På den siste delen savner jeg svaralternativet "når helvete bunnfryser". :knegg:


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg savnet også "aldri" alternativet. :knegg:

Jeg har ikke kompresjonstights, men det er fordi de ikke lages i min størrelse. Jeg kunne godt tenkt meg det.


#8

Input sa for siden:

Samme her.

Også merket jeg at jeg ikke er så veldig moderne, jeg hadde ikke engang hørt om flere av merkene her.


#9

Xian sa for siden:

Jeg fikk 2XU til jul, og plutselig forstår jeg hvorfor folk går med dem overalt. Har aldri i mitt liv hatt på et mer behagelig plagg! Har ennå ikke fått meg til å trene i dem (hallo, de koster over 1000 spenn!), men må nok komme over den barrieren etter hvert. Problemet er bare at når jeg har dem på, ser det ut som jeg ikke trenger å trene. :knegg:


#10

Candy Darling sa for siden:

Jeg savnet også aldri, og også passform som viktigste grunn til at jeg bruker kompresjonstights. Jeg synes de sitter mye bedre og siger mindre enn andre tights.


#11

Bluen sa for siden:

De siger som bare juling på meg. :knegg: (Mine kosta for øvrig 999, og ikke over 1000, Xian. Og jeg ser definitivt ikke bra ut på en flekk i dem.)


#12

Xian sa for siden:

Men jeg har den modellen med høyere liv, tror den koster 1299,-. :dåne:

Jeg vet jo ikke om de siger når jeg løper ennå, men ut fra slik jeg har brukt dem hittil, lover det godt. Det er verdt noen kroner å slippe å hufse på buksene i ett sett, altså.


#13

Timar sa for siden:

Min siger :( Er den fra Casall, mon tro? Siger den fordi den er for liten, eller bare fordi den er dum?


#14

Xian sa for siden:

På det jeg skrev over her, ser det ut som jeg bedriver frivol bruk av tightsene. Det gjør jeg ikke (enda så fristende det er). Har vel én gang hatt dem på på det lokale kjøpesenteret, det er alt.


#15

Timar sa for siden:

Puh! :lettet:


#16

Bluen sa for siden:

Aha, høyt liv, ja - da siger den nok ikke.


#17

Nera sa for siden:

Jeg feilkjøpte kompresjonstights fra Puma fordi jeg falt for designet og ikke leste nøye nok, og gud, den er ekkel å ha på seg. Og ja: den siger, og størrelsen stemmer. Men den er utrolig fin og fresh i roooosa, og den er ikke gjennomsiktig, heldigvis.


#18

Robyn sa for siden:

For første gang måtte jeg klikke i boksen 40-49. :mumle:


#19

Che sa for siden:

Så du bruker de på jobb? :knegg:


#20

Candy Darling sa for siden:

Det er vel bare en match av bukse og kropp, antar jeg? Jeg hadde noen Nike, de var nesten på knærne halvveis i turen. :knegg: Men både 2XU og Craft sitter fint (så lenge jeg ikke har stillongs under, da siger alt mulig).


#21

Lavender sa for siden:

Casall og Rönish mangler, Kari Traa er skrevet feil og sykling mangler som treningsalternativ første gang. I alt veldig 2XU orientert.

Skal vurdere en høy 2XU tights når prisen er ca 800,-, den er tettere enn 80 denier og ikke alle gymnasjentene jeg ser på banen bruker de.


#22

Katta sa for siden:

Alle varianter av aerobic/dans mangler også som treningsform.


#23

Gaia sa for siden:

Den beste treningstightsen min er en Adidas. Den siger ikke en millimeter. :hjerter:


#24

Hondacrv sa for siden:

Kva er kompresjontights?


#25

Bluen sa for siden:

Jeg kjøpte en Adidas vintertights før jul, og den er god, ja. Passer fint til min figur, og er ikke så ubehagelig trang heller.


#26

Tallulah sa for siden:

Det er treningstights som er litt som støttestrømper, bare for hele beinet. Og rumpa.


#27

Hondacrv sa for siden:

Takk for svar! Det hørtes litt ekkelt ut. Støtte opp baken, liksom?


#28

millact sa for siden:

Ikke jeg heller.


#29

Elise sa for siden:

Jeg går av og til i treningstights på jobb, men da også med treningstøy på resten av kroppen. Senest i går, kom jeg på jobb i treningstøy. Rett og slett fordi jeg skulle på trening etter jobb. Det hender jeg tar fløyta rundt halsen så det ser ut som jeg skal ha en gymtime, da gjør det liksom ikke noe. :knegg:

Da jeg kom på jobb i går og sjekket kalenderen så jeg at jeg hadde en foreldresamtale, da kjente jeg at jeg rødmet litt. :flau:


#30

Tallulah sa for siden:

Nei, det er mer for å få god blodsirkulasjon i hele benet når man trener. Men trangt, det er det.


#31

Pøblis sa for siden:

Jeg svarte på hele undersøkelsen og da jeg kom til slutten, fikk jeg beskjed om jeg hadde svart fra denne pc'n før. :mumle: Detter er ingen pc, men en iPhone. Tror dere det er pøbelgemalen som har utgitt seg som meg og svart på denne mens jeg var på trening i kveld? :skeptisk:


#32

Chanett sa for siden:

Jeg har samme forholdet til 2xu som til kähler. Jo flere som har det, jo mindre lyst får jeg på det.


#33

Che sa for siden:

Jeg begynte å svare, men allerede på første spørsmål ble jeg litt satt ut av spill, gitt.
Om jeg synes menn/kvinner i løpetights om de ser bra ut? Det kommer veldig an på dama gitt. Dessverre er det velg fryktelig mange jeg egentlig ikke synes ser så himla bra ut i løpetights som går rundt med det på jobb og sånn....(jeg har sett tunika og løpetights...)Om MIN man går i løpetights har jeg sikkert ansett han som dritsexy, for han har veldig pene ben - og fin rumpe, men har jo gamlemannsnaboen min med klassiske "fugleben-tendenser" hatt det på seg, så har jeg jo blitt fnisete og på ingen måte tiltrukket....problematiserer


#34

Candy Darling sa for siden:

Jeg kjenner at jeg bryr meg midt i ryggen om hvor mange som har samme merke som meg på treningsbuksen jeg bruker, gitt. :knegg:


#35

007 sa for siden:

Jeg jobber på en ungdomsskole og er miljøskadd. For meg er denne tightsen et fjortisplagg og jeg hadde aldri tatt den på meg, uansett hvor god den er.


#36

Pasta sa for siden:

Merkelige alternativer. Har svart, men det var vanskelig å svare korrekt for min sitasjon.
Savnet alternativet "aldri"!
Det er kun en ting som er viktig når jeg kjøper treningstøy, og det er at passformen passer til MIN kropp og fasong!


#37

Che sa for siden:

Jeg har også svart nå. Ut i fra hva jeg har lært i Metode for innsamling av data, så er dette et noe mangelfullt spørreskjema. Jeg velger ut fra at jeg ønsker at det skal være behagelig - uavhengig av pris, mote, hva andre har og sånn. Hva jeg legger i behagelig er kanskje design - men det forundrer meg litt at det ikke er mer fokus på funksjonaliteten enn det er i spørreundersøkelsen. I alle fall om dere skal innhente info fra et bredt aldersspenn.


#38

Appelsin sa for siden:

På spørsmålene om de ulike merkene savnet jeg alternativet "har ingen erfaring med" ettersom jeg vet om at det finnes både Nike og Adidas, men jeg bruker ikke produktene og har derfor ikke grunnlag for å si noe om verken prisnivå eller kvalitet.


#39

odinki sa for siden:

Takk for svar og tilbakemeldinger.


#40

Joika sa for siden:

Undersøkelsen ble altfor lang for meg... ga opp ved 25 %. Syntes også det er litt merkelige spørsmål. "Syntes du menn ser bra ut i thigths". Vanskelig å svare på, for noen ser bra ut, mens andre ikke.

Ellers er min erfaring med 2XU at de er gjennomsiktige og at de "klyper" meg i rumpa, så de er rett og slett ikke gode å ha på seg.


#41

Synnemor sa for siden:

Jeg savnet også dette svaralternativet - det var noen av merkene jeg ikke har prøvd selv, men som jeg vet eksisterer uten at jeg vet prisnivå.


#42

Harriet Vane sa for siden:

Treningstights på jobb?
:latter:

Særlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.