Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Om du hadde hatt en hjortefilet liggende ...

#1

vixen sa for siden:

Hvordan ville du forberedt og hva slags tilbehør? Skal ha middagsgjester i morgen nemlig.


#2

Nenne sa for siden:

Til vilt synes jeg det er godtmed rosenkål og bacon, samt kokte babygulrøtter og soppstuing.


#3

mkj sa for siden:

Gratinerte poteter og en eller annen form for god viltsaus.

Sikkert noe grønnsaker også, men det er for min del sekundært i denne sammenhengen.


#4

Hyacinth sa for siden:

Vi hadde nokså nylig helstekt hjortefilet, hasselbackpoteter, smørstekte pærer, ripschutney og en eller annen saus jeg overhodet ikke husker i farten.

Ved nærmere ettertanke må det nok ha vært en viltsaus.


#5

Pamina sa for siden:

Ovnsstekte rotgrønnsaker, gulrot, sellerirot, poteter (små amadinepoteter), persillerot, pastinakk, ha olje i en langpanne, litt worchestersauce, litt sitron, litt soyasaus og vend grønsakene i blandingen før du peperer litt og steker lenge.

Fersk rosenkål ved siden av, nyrørt tyttebær, eller ripsgele, og så lager du en nydelig viltsaus med snøfrisk og einerbær i.


#6

Cumulus sa for siden:

Stekt sopp og stekt løk. Grønne erter. Ovnsbakte poteter og gulerøtter. Fløtesaus. Kan jeg komme? :D


#7

vixen sa for siden:

Hjorten var veldig veldig mør! Endte opp med å helsteke den. Serverte saus, ovnsstekte poteter, maiskrem, sopp og eple- og rødløkskompott.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.