Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marokkanske kokosmakroner

#1

Acsa sa for siden:

I Marokko kan man få kjøpt veldig søte og (synes vi) veldig gode flate kokosmakroner på gata og i parker. Nå har vi testet baking av dem hjemme, og de ble knallgode. Du trenger kokosmel, dette har større "innvandrerbutikker" ferdig, eller du kan kjøre kokosmasse i kjøkkenmaskina til det blir til grovt mel.

Ha 250 gram kokosmel, 150 gram hvetemel og 500 gram sukker i ei gryte. Bland godt, og gni ut eventuelle klumper.

Ha i 6 eggehvitter og 1 ss vaniljeessens.

Bland alt sammen godt, og varm opp på middels varme mens du rører hele tida til det er gjennomvarmt, og røra er tykk og glatt og myk.

Sett med skje på plate (to plater, 12-16 på hver plate avh. av størrelse) og stek ved 160 grader i 15-20 minutter til de er jevnt lysebrune. Avkjøl på rist.


#2

Nima sa for siden:

Lagret og skal prøves :-)


#3

Lykken sa for siden:

Høres godt ut, skal prøve en gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.