Acsa sa for siden:
I Marokko kan man få kjøpt veldig søte og (synes vi) veldig gode flate kokosmakroner på gata og i parker. Nå har vi testet baking av dem hjemme, og de ble knallgode. Du trenger kokosmel, dette har større "innvandrerbutikker" ferdig, eller du kan kjøre kokosmasse i kjøkkenmaskina til det blir til grovt mel.
Ha 250 gram kokosmel, 150 gram hvetemel og 500 gram sukker i ei gryte. Bland godt, og gni ut eventuelle klumper.
Ha i 6 eggehvitter og 1 ss vaniljeessens.
Bland alt sammen godt, og varm opp på middels varme mens du rører hele tida til det er gjennomvarmt, og røra er tykk og glatt og myk.
Sett med skje på plate (to plater, 12-16 på hver plate avh. av størrelse) og stek ved 160 grader i 15-20 minutter til de er jevnt lysebrune. Avkjøl på rist.