Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har/har hatt hund?

#1

Taien sa for siden:

Dette har skjedd hjemme hos oss, andre som kjenner dette igjen? :knegg:


#2

kokosbolle sa for siden:

:hehehe: Herlig uttrykk!


#3

Che sa for siden:

Herlig!


#4

frukt sa for siden:

:ler:



#6

frukt sa for siden:

Hunden min spiste opp skoene mine, innvendig! På utsiden så de helt fine ut, men på innsiden var de helt ødelagte. Spør meg ikke hvordan han fikk til det ...


#7

Fibi sa for siden:

Shäferen jeg vokste opp med hadde en forkjærlighet for ecco-sko. Mamma hadde fått for seg at Ecco var de eneste skoene som var dugelige for hennes barns føtter, og plutselig en morgen var vi fullstendig skoløse, både søsteren min og jeg. Vi ble dratt ut til kvadrat i badesko (sånne plastsandaler i råsa og lilla med glitter inni plasten, duvet) for å kjøpe nye sko. :knegg:

Han var også veldig glad i barbiedukker, og det gikk lang tid før jeg klarte å tilgi ham det bestialske drapet på favorittbarbien min. Hawaii Barbie, med ankellangt mørkt hår. Jeg fant en hårtust og en liten hånd i gangen, resten ble aldri sett igjen...


#8

Daisy sa for siden:

:knegg:


#9

Taien sa for siden:

Det gjorde vår vofs også! Helt utrolig!
I tillegg syntes han gulvbelegg var en fantastisk snacks... :cool:

:rofl: Nå ler jeg så tårene spretter her!!


#10

Lykken sa for siden:

Hahahaha, de er som små barn, bare enda verre.


#11

Nina sa for siden:

:knegg:
Min forrige brukte opp store deler av hundematbudsjettet på ca. fem min da hun spiste lampeskjermene min mor hadde kjøpt inn til en smijernslampe på hytta.
Min feil, de var laget av svineblære (!), jeg la bikkja i samme høyde som dem bare en liten stund før jeg skjønte at jeg hadde tabbet meg ut.
Svineblære, griseøre - samma det. :cool:
Det eneste som var igjen var kobberskjelettene og noe av innpakningen.
Det ble en ganske morsom tur til butikken for å kjøpe nye, og jeg fikk 20 % rabatt for dagens latter.


#12

Pelen sa for siden:

:fnise:


#13

Avatar sa for siden:

En hund som får nok stimuli, både mantalt og fysisk, pleier ikke drive ødelegge ting - i hvert fall ikke som voksen. Derfor syns jeg sjelden slike bilder er morsomme.

:sorry:


#14

Lykken sa for siden:

Det er sant, voksne pleier ikke det, men ser jo ut som en valp. Og valper kan jo fint få noen raptuser, klø i tenner og bite ihjel sko og annet i periode.


#15

Frøydis sa for siden:

Jeg har heldigvis ikke opplevd sånt, men kan fint le av det. :knegg:


#16

Avatar sa for siden:

Ja, jeg skal ikke akkurat diktere hva folk skal le av. Men når det legges slike bilder på Facebook, gjerne av en voksen hund som har spist seg gjennom en dør og folk ler, da blir jeg litt elektrisk. :nemlig: Men jeg har opplevd hund med sterk angst da, så sikkert derfor jeg ikke syns det er så morsomt.


#17

Joika sa for siden:

En hund faren min fikk fra omplasseringen som ettåring, var rimelig aktiv. Han måtte stenges nede i kjelleren (som var umøblert) i begynnelsen når han skulle være alene noen timer, fordi han gjorde så mye herværk. Han spaserte på kjøkkenbordet, kastet potteplanter utover, rotet inni alt av skap osv. Men i ren medlidenhet så lot faren min en stålampe være der, så hunden skulle få litt lys i det minste. Vel, bikkja klarte å dra av skjermen, velte lampen, svi et digert hull i teppet, for deretter å dra ut kontakten. :værsågod: Han unngikk dermed å brenne ned hele huset.

Pappa hadde hunden helt til den døde av alderdom. Smartere hund har han aldri hatt, sier han. :ja: Og den ble mye roligere med årene.


#18

Madicken sa for siden:

Jeg minnes ennå valpen vår som hadde kommet seg opp på kjøkkenbenken da vi var ute. Der hadde han trampet rundt på en mengde nymalte lister som lå til tørk (oljemaling), bæsjet ettertrykkelig og nervøst, og trampet rundt på listene/bæsjen igjen. Han turde til slutt å hoppe ned, og det ble han sikkert så glad for at han bare måtte hoppe rundt på alle sofaer, stoler og puter, med labbene fulle av det nevnte. Jeg kom hjem etter et par timer og fikk se. :rørt:


#19

Joika sa for siden:

Tipper det synet var vidunderlig! :lol:


#20

Hyacinth sa for siden:

Jeg forstår hva du mener, og jeg er tildels enig, men det er jo ikke sånn at en hund som har ødelagt noe alltid er et resultat av kjedsomhet og mangel på stimuli. Noen ganger får den jo bare for seg at det ER en edderkopp under golvlista, og den historien med lampeskjerm av griseblærer er er godt eksempel på hva de fleste hunder ville ha funnet mer enn interessant.

Vår hund har heldigvis aldri ødelagt noe som helst. Det er nesten litt kjedelig. :knegg: Det vil si, noen av lekene sine har hun tygget i stykker. En gang kjøpte jeg en ball på Sparkjøp. Den måtte jeg støvsuge opp etter ti minutter.


#21

Malama sa for siden:

Vår tygger hull på pleddene sine. Altså, hun har billige fleecepledd i senga si. Senga er av skinn, for vi prøvde pute en gang. Hun trodde det var et pledd. Hun kosegnager på dem mens hun ligger der og halvsover. Dette har hun etter sigende gjort siden hun var liten, og har forblitt hennes uvane, eller noe sånn. (vi overtok henne 7 år gammel) Hun gnager ikke på leker, rører ikke ungenes greier som ligger strødd rundt henne, snuser knapt nok på en sko. Så da får hun lov til å gnage hull på pleddene sine. Vi kaster dem etter en stund, for jeg har forsøkt å vaske dem en gang. Vaskemaskina full i hundehår, og pleddet slett ikke rent.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.