Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Muffins eller cupcakes som er saftige neste dag?

#1

Acsa sa for siden:

Jeg skal bake muffins eller cupcakes, og de må være gode neste morgen. Jeg synes de så lett blir tørre, har noen tips? Det kan være forskjellige smaker, men ikke nøtter eller sitrus pga allergier.


#2

Fakse sa for siden:

Kanskje muffisn av gulrotkake-røre? Den blir jo saftigere jo lengre den står omtrent :)


#3

Bluen sa for siden:

Ja, det var min tanke også.


#4

Harriet Vane sa for siden:

Ah, kjempetips! Hvis det ikke er noe allergikere, så kan jeg varmt anbefale å bytte ut halvparten av melet med mandelmel eller revet marsipan (kutt i så fall ned på sukkeret, ellers blir det SØTT!).

Jeg bruker denne oppskriften:
250 g smør
250 g sukker
125 g mel
125 g mandelmel
1 ts bakepulver
4 egg.

Bland alt, ha i det du vil ha i muffinsen, jeg anbefaler frosne bringebær og hvit sjokolade.

Stekes i store former 20 minutter eller så. You know the drill.


#5

Chanett sa for siden:

Passion for baking sine vaniljemuffins.


#6

vixen sa for siden:

Bananmuffins


#7

Syrinx sa for siden:

Jeg bakte muffins med banan og peanøttsmør, en oppskrift jeg fant her inne, en gang. De var, og holdt seg, saftige og gode.


#8

Malama sa for siden:

Jeg lagde muffins av "barnas beste sjokoladekake" fra kakemonsen, basert på kefir. Dvs, det gjorde jeg ikke, jeg droppa kakao, tilsatte vaniljesukker og hakket kokesjokolade.

De var slett ikke tørre neste dag.


#9

Veronal sa for siden:

Muffins som du fyller f.eks. med lemon curd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.