Fruktkassen til Adam hadde i tillegg til de vanlige eplene, pærene og appelsinene også en diger ananas, fire pasjonsfrukter og en pose tørkede gojibær. Sånn utenom å spise dem rå, hva kan man ellers finne på tro? Så langt har jeg hatt litt gojibær i havregrøten, det var helt ok. Pasjonsfrukt med skje var litt i overkant syrlig. Forslag mottas med takk!
Jeg synes matprat sin oppskrift er bra, men får ikke til å kopiere linken, så du må bare søke den opp (Panna Cotta med jordbærratatouile).
Til gelè skraper jeg ut fruktkjøttet av 3 frukter og koker det sammen med knappe 2 dl vann. Nå det har kokt i 8-10 min siler jeg vekk frøene i en tesil og koker opp igjen og smaker til med sukker (ikke mye, 3 ts. kanskje).
På forhånd har jeg bløtlagt 2 blad gelatin som jeg har i den rykende varme pasjonsfruktsaften.
Akjøles og helles forsiktig i et tynt lag oppå den halvstivnede Panna Cottaen.