Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bergans Knatten

#1

Geitrams sa for siden:

Noen med erfaringer?

Har sett på bukse og jakke på nettsidene til Bergans og syns de ser fine ut, men har ikke sett de live. Hvordan er Bergans i størrelsen? Tenkte kjøpe til syvåringen som trenger nytt skallsett.


#2

Nera sa for siden:

Vi har akkurat kjøpt jakken til frøkna (i 122), og den virker fin, men er selvsagt foreløpig for stor for henne som er en stor 110 liten 116. Hos XXL koster jakken 599, mot 799 samme dag hos Jobb og Fritid. Buksa har jeg ingen erfaring med, for der har hun fortsatt litt å gå på, og må finne en smal modell (vi har PoP nå, og den er ikke optimal til henne).


#3

Geitrams sa for siden:

Hvor høy er hun? Den går bare opp til 128, og guttungen er 125 cm høy nå. Hadde håpet det skulle holde, men han er veldig lang i armene.


#4

Nera sa for siden:

Hun er litt over 110? Jeg ble overrasket over at 122 ikke var større til henne enn det var, så kanskje den er knapp i størrelsen. Du må nesten prøve i butikk selv om han sikkert synes det er gørr kjedelig.


#5

Niobe sa for siden:

Bergans Knatten er hvertfall mye mindre i størrelsen enn Bergansklær var for noen år siden. Yngste har en Stallojakke av gammel type i str. 4 år, arvet etter eldstemann, og den er omtrent like stor som en jakke i 116 av nyere modell.

Før var klærne store, nå synes jeg de er ganske "true to size".


#6

millact sa for siden:

Enig med Niobe der. Yngste har også en gammel Stallo modell. Den er 116/122 og vil passe lenge. Han er rundt 120 cm nå. Jakken ble tatt i bruk til skolestart i høst.

Synes Bergans er verdt pengene


#7

Geitrams sa for siden:

XXL hadde ikke tatt inn Knatten i str 128, så de tilbydde meg Bergans Evje bukse og jakke til en veldig god pris, så da ble det det. Jeg har enda ikke prøvd det på ham, men håper jakken holder. Syns ikke den så særlig stor ut, men neste trinn var 140, og det kommer han til å svømme i. Kjennes ut som samme kvalitet som i min Bergansjakke som tydeligvis er uslitelig. Den er 8 år gammel og ser ny ut.


#8

Stellebord sa for siden:

Gammel tråd, men jeg lurer på, er det noen som vet om det er justerbar midje på Knatten? Bestilte Evje, men den kan jo ikke justeres i midjen, og da sklir den jo rett av.


#9

Geitrams sa for siden:

Jeg har satt inn ei stor sikkerhetsnål i buksa, ellers hadde den sklidd rett av. Han passer den enda i lengden.


#10

Stellebord sa for siden:

Takk for svar! Ser det finnes seler, kanskje jeg går for det.


#11

venla sa for siden:

7 åringen har jakken i Knatten-serien og den er veldig god. Litt romslig til henne som er ganske smal, men justerer til med strikk. Passelig i størrelsen (har den i 128). Går den bare til 128?


#12

Geitrams sa for siden:

Tror den bare går til 128, men vår lokale butikk tok bare inn til str 122, og vi måtte dermed over på Evje. Evje ser ut til å være erstattet med Ervik nå, og prisen er så stiv at vi kjøpte Polarn o Pyret istedet i høst.


#13

Nera sa for siden:

Det er buksa fra PoP du snakker om? Er de stadig like vide i passformen som før? Frøkna har en i 122 nå, men den sitter ikke perfekt på henne, selv om den kan strammes inn i livet. Samtidig vil hun ha mulighet for å ta av selene, og buksa må være vanntett.


#14

venla sa for siden:

Må se etter en annen modell til neste år da. Var muligens Ervik jeg så på her om dagen og den var dyr ja. Greit om den hadde vært til meg, men ikke til hun som vokser ut en størrelse på et år.


#15

Geitrams sa for siden:

Nei, jakken. Bukser fra PoP orker jeg ikke engang prøve til ungene mine, de ramler rett av.


#16

Frøydis sa for siden:

Kan anbefale Lundhags bukse til smale barn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.