Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sprinkelsengbeskytter?

#1

Isa sa for siden:

Hvorfor er det egentlig sprinkler i sprinkelseng? :rolleyes: Snuppa ligger så urolig og har stadig vekk en fot eller arm utenfor. Har en sånn sprinkelgreiebeskytter nå, men den er så lav og fungerer dårlig

Finnes det noen gode sprinkelsengbeskyttere? Som kanskje ikke har 40 tråder man må knyte? Helst som jeg kan bestille på nett. :lat:


#2

Albertine sa for siden:

De fleste tekstilvarehus har sånne. Du finner fort noen på nett. Sprinkler er vel for at det skal være godt og luftig der inne, tenker jeg. Oksygen er en fin ting.


#3

DM sa for siden:

Vi kjøpte en dyr fin en i en barneutstyrsbutikk denne gangen. Den er mye høyere og bedre (og penere) enn dem som de solgte billig på jysk når storebror var liten.


#4

Isa sa for siden:

Ja, selvfølgelig. Det skjønner jeg. :)


#5

Isa sa for siden:

Vi har den billigste fra IKEA nå, så den er kanskje i jysk stilen. Vi har ingen ålreite barneutstyrsbutikker her, men skal lete litt på nett.

Takk for svar :)


#6

Macky sa for siden:

Vi har kjøpt en BabyDan (som forrige gang), og var meget fornøyd med den. Den er høy og pen i tillegg.


#7

jolie sa for siden:

Vi har også en fra BabyDan, men den passer ikke helt i senga, dessverre. Senga har bare sprinkler på langsidene, og da blir kanten for lang siden jeg ikke får knytt den fast i hjørnene. Har løst det ved å stappe kanten ned langs madrassen, men da blir den jo ikke så høy.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.