Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bakeri i Bergen som lager bryllupskake uten laktose og nøtter

#1

ingling sa for siden:

Neida, jeg skal ikke gifte meg igjen. :humre:

Kjenner noen til et bakeri eller konditori i Bergen som tar bestilling på kaker som skal være uten både laktose og nøtter? Gjerne glutenfri også, men det var visst ikke så viktig. Anyone?


#2

Karamell sa for siden:

En bekjent av meg driver The flying cake. Når man lager sånt på bestilling burde man vel lage det slik kunden ønsker. Hør med henne? theflyingcake.no/ Andre konditori som lager selv bør jo også kunne levere etter ønske?


#3

Blå sa for siden:

Jeg ville gått til Godt Brød om jeg trengte litt spesiell tilrettelegging. Jeg vil tro at de er gode på det. Uten at jeg egentlig vet så mye om det.


#4

Charlie sa for siden:

Som utgangspunkt ville jeg tro at ethvert håndverksbakeri med faglærte konditorer kan håndtere allergibehov. Å lage laktose- og nøttefritt er svært, svært enkelt, nå som det finnes laktosefri kremfløte (altså - hvis laktosefri er nok, og det ikke skal være melkefritt).

Glutenfri kan være mer utfordrende dersom melstøv skal unngås, men ville tro et profesjonelt bakeri har systemer for det også.


#5

ingling sa for siden:

Ja, jeg var også overrasket, men det hadde visst vært lite respons der de har prøvd, så jeg tenkte jeg skulle utnytte nettverket. :)


#6

Ru sa for siden:

Moliere? De reklamere med at de lager laktose - og glutenfritt, men nøttefritt i et sjokolademiljø er kanskje ikke helt enkelt. :gruble:


#7

ingling sa for siden:

Moliere klarte det visst ikke, Ru.


#8

Daisy sa for siden:

m.facebook.com/kakenoms

Det var merkelig. Jeg kjenner en laktoseintolerant hobbybaker, hun har en gruppe som heter kakenoms på Facebook. Hun lager nydelige ting i alle fall.


#9

Isolde sa for siden:

Lie Nielsen har Glutenfri og laktose fri. Regner med de klarer uten nøtter og men kan ikke love. Safari catering har også allergivennlinge kaker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.