Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Andebryst sous vide

#1

Syrinx sa for siden:

Når jeg tar andebrystene opp av vannbadet (58 grader, 3 timer) freser jeg skinnsiden på høy varme. Etter det, bør/skal/må kjøttet hvile før jeg skjærer? I så fall, blir det for lenge å hvile gjennom en forrett?


#2

Nextlife sa for siden:

Ja, la det hvile gjennom forrett, og la den ligge lunt, f. eks i en ildfast form med alufolie eller lokk og et kopphåndkle over.


#3

Syrinx sa for siden:

Takk. :) (og skinnet blir ikke soggy av å være tildekt?)

En ting til. Det står så ulikt på Internettet. Noen ruter skinnet først, andre gjør det etter at anda har bada seg. Spiller det egentlig noen rolle?

Kombinasjonen gjøre nye ting og vil ha det perfekt gir meg litt hodebry merker jeg. :knegg:


#4

Nextlife sa for siden:

Legg et tørkepapir over skinnet som kan fange opp evt. kondens.

Jeg ruter skinnet først, innbiller meg at mer av fettet renner ut da.


#5

Syrinx sa for siden:

Da gjør jeg slik som du gjør og gleder meg til strøken middag i kveld.


#6

Toffskij sa for siden:

Jeg synes det funker å sprøe opp skinnet litt i tørr panne rett før servering (etter hviling) – det er jo ikke noe gøy med slafsete andeskinn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.