Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lagring og full iPhone - hjelp!

#1

Dixie Diner sa for siden:

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er helt venner med iPhonen min, jeg er vant til en helt annen brukervennlighet på Samsung og skjønner ikke bæret av dette her. I noen måneder nå har jeg fått opp "storage is nearly full"-beskjed på telefonen en gang til dagen, og en person sa at det kunne jeg bare ignorere, og siden jeg hater å sette meg inn i tekniske ting så lot jeg det bare være og irriterte meg over den j*vla beskjeden som kom hver dag. :knegg:

Jeg er vant til at når jeg legger inn bilder og stuff fra telefonen til pcen, så er det vekke fra telefonen og jeg har full lagringsplass igjen. Men Apple har jo et helt annet system så selv om det virker å være borte fra tlf så blir den bare fullere og fullere. Er det lastet opp noe annet sted? iCloud? Jeg har ikke peiling på det der. Skal over til Samsung igjen asap så jeg slipper masse tull (!) men nå får jeg ikke tatt bilder engang fordi tlf er stappfull, så jeg må nok bare finne utav dette.

Ja, forresten, når jeg legger inn bilder fra telefonen til pcen, ligger det sånne windows-files-ikoner over bildene. Den der lille grå boksen med et blått windowstegn over. De varierer i antall hver gang jeg legger inn bilder, noen ganger er det oppimot 20 stk av dem. Hva fader er dette? Går ikke an å trykke på dem heller.

Hjelp!


#2

HP sa for siden:

Det er nok iCloud sikkherhetskopi som er full. Det er 5GB gratis, koster noen kroner for mer.

Du kan bestemme hva som skal sikkerhetskopieres ved å gå til:

Innstillinger -> iCloud -> Lagring -> Administrer lagring -> Denne iPhone-en. Under sikkherhetskopivalg kan du se hvor mye plass hver app tar og skru av (evt sletting skjer på iCloud, ikke på telefonen).


#3

Dixie Diner sa for siden:

Takk, er inne på iCloud på pcen nå. Men dette er jo et mareritt. Det står at jeg må velge iCloudappen på pcen, men jeg har ingen iCloud-app der.


#4

HP sa for siden:

Du endrer sikkerhetskopi-innstillingene på telefonen. iCloud.com er bare et grensesnitt til bilder, epost og dokumenter; du finner ikke sikkerhetskopier der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.