Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nøstebarnklage

#1

Sulphur sa for siden:

Jeg har fått en skikkelig dårlig bunt med garn fra nøstebarn. Den var røket av ikke mindre enn NI steder på hele bunten og det ble utrolig kjedelig for babyteppet jeg holder på med. Nå har jeg tatt vare påd en etiketten eller hva det nå er som er stiftet rundt bunten, men den har ingen kode eller registreringsnummer på seg. I tillegg er den bestilt igjennom ei venninne for rundt to år siden. Kommer jeg noen vei med å klage på den, tro?


#2

Hasselnøtt sa for siden:

Det skader i hvert fall ikke å prøve.


#3

Miss Norway sa for siden:

Hadde ikke giddet å klage på et garnnøste. lat


#4

amylin sa for siden:

Jeg hadde giddet å klage på et garnnøste. Det har mye å si for produktet man strikker og legger ned en god del arbeidstimer i.


#5

Hasselnøtt sa for siden:

Normalt sett ikke jeg heller, men de fra Nøstebarn er gjerne svindyre. (I hvert fall de jeg har kjøpt)


#6

Sulphur sa for siden:

Jeg har sendt en mail. Ingen direkte klage, men et spørsmål om det skal være sånn, og hva jeg evt. skal gjøre med det. Det er litt synd at sånt skjer. Det blir svakheter i strikkingen, iallefall for meg som ikke er så erfaren, og med et såpass dyrt garn bør det være i den standen det skal være.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.