Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Musikk i treningstudio

#1

Hondacrv sa for siden:

Eg har jo aldri bevege meg inn i eit normalt treningsstudio. Eg trenar berre hos fysioterapeut. Det er ikkje saltrening der, berre individuelt. Det eg lurer på, er det vanleg at det er musikk på over anlegg der det foregår mølle- og styrketrening?
Eg kjenner at det irriterer meg, for det er stygg musikk, :p (etter mi meining) og eg slår det av ganske ofte når eg trur ingen ser meg :knegg:


#2

Serafin sa for siden:

Det er nok veldig vanlig ja. Derfor trener jeg alltid med headset.


#3

Anda sa for siden:

Vanlig. Tar med egen musikk. På øret.


#4

Kanina sa for siden:

Det er forferdelig musikk der jeg trener også. Heldigvis er det lavt, og kan lett overdøves av egen musikk på øret. Det er en mystisk musikksjanger som jeg ikke klarer å plassere. Noen ganger sjimter jeg noen tyske strofer. :skeptisk: Av og til dukker "Chariots of fire" opp, og da trekker jeg litt på smilebåndet og får lyst til å løpe i sakte film.


#5

Tallulah sa for siden:

Veldig vanlig, og veldig dårlig musikk. Det verste er når det er løpetimer i fellesområdene med kjempehøy drittechno og en harry instruktør som brøler seg hes og nekter å skru ned musikken selv om andre (ansatte) ber om det. :fårutgruff:


#6

Ruslebiffen sa for siden:

Ja. :gal: Hvor finner de all den j**lige musikken? :gal:


#7

emin sa for siden:

Hos oss spiller de listepop, det er helt greit. :) Noen ganger har de på radio.


#8

Guava sa for siden:

Jeg synes musikken til steptimer og aerobictimer stort sett er bra og også helt ok musikk som spilles i styrkesalen. Der er det mest radio tror jeg.

Spinningmusikk derimot er grusomt.

Jeg bruker som oftest egen musikk.


#9

Lavender sa for siden:

Ja det er lav musikk over høytaleranlegget. Jeg har egen musikk til tredemølleløping.

Synes SATS/Elixia er flinke til å lage musikk til saltimene. Eller, det var mye værre før. :rolleyes:. Men hvem luring er det som har tatt 2Ulimited opp av hatten, hører til stadighet 90 talls musikk som godt kunne blitt glemt. Alt i alt har jeg trening å tenke på og bryr meg ikke mye om musikken. Men kan velge en spinningistruktør etter musikk.


#10

løve70 sa for siden:

Samme her. Musikken på de timene jeg går på er også stort sett ok.

#11

Hondacrv sa for siden:

Hm. Kanskje eg skal vere nøgd med å trene ein stad der brukarane sjølv styrer musikken da. Eg syns det ofte høyrest gjennom mine eigen øretelefoner og då vert eg totalt gal i hodet.


#12

Katta sa for siden:

Jeg prøver å komme på hva slags musikk som spilles i salen egentlig, det er sikkert noe? Men det er jo ikke høyt og plager meg ikke. Jeg må ha egen musikk på ørene når jeg løper. Musikk på timene er stort sett ok. Spinning varierer veldig, de har en ganske stor mengde lister å ta av. Noe av det er håpløst lite melodiøst, mens en god del er bra.


#13

Fersken sa for siden:

I dag var det mP3 som stod på mitt treningssenter, men det varierer hvilken ansatt som har "skrankevakt".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.