Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger laptop, hva velger jeg?

#1

Bloppy sa for siden:

Ja, rett og slett. Hva skal jeg velge?

Velger jeg PC eller Mac? Og skulle jeg velge Mac, hvilken str velger jeg. Finnes jo en drøss forskjellige med samme skjermstørrelse og lagringskapasitet. Så hvorfor så store forskjeller i pris?

Og skulle jeg velge Mac, bør jeg også da konvertere til iPhone?
Mannen har Mac og iPhone. Er det enklere om begge har det med tanke på å dele kalender etc?

Eller skal jeg holde på min android tlf, og velge PC?


#2

Engasjert sa for siden:

Jeg valgte en Macbook Air 13,3 tommer da jeg byttet for omtrent år siden. Det var mitt første møte med Apple. Jeg er utrolig fornøyd med den! Det har tatt tid til å venne seg til at den er litt annerledes, og jeg utnytter garantert ikke alle muiigheter den har. I tillegg har batterikapasiteten holdt seg utrolig godt, mot mine pcer som har mistet batterikapasitet og fått ødelagt ladepluggen veldig fort.

Jeg beholdt min android-telefon selv om jeg byttet til mac. Jeg hadde kalender på google uansett. Nå har jeg fått jobbtelefon som er Iphone, men ser ikke helt at det er noen stor fordel at de er samme merke.


#3

Bloppy sa for siden:

Men hva er forskjellen på de utover det? Hva legger du i at den er mer hendig? :blond:


#4

-ea- sa for siden:

Air er tynnere og lettere enn de andre. Mulig man syns det er enklere hvis man skal ha den med seg rundt om.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min MacBook Pro, 13". Jeg synes ikke den er spesielt tung, men den er jo helt klart litt tyngre enn Air. Jeg har den nyeste Proen, og den er veldig mye lettere enn den forrige utgaven.


#6

Robyn sa for siden:

Jeg har hatt min Air i snart ett år, og er strålende fornøyd. Har hatt utallige PC'er og har ikke vært på langt nær like fornøyd med de.
Jeg føler den er raskere, mer hendig, rask å logge seg på og passer mitt bruk veldig godt.

Jeg har 13". Perfekt størrelse.


#7

Lenam sa for siden:

Signerer hvert ord.

MacBook Air :hjerter:


#8

Bloppy sa for siden:

Jeg endte opp med en pc. Helt grønn på dette, men det skal jo være ganske enkelt med oppstart. Bare å følge alt fra a til å. Vel, den finner i oppstarten nettverket. Jeg oppgir passord, og går videre. Når maskinen er ferdig satt opp og restartet finner den ikke nettverk. Bah! Dessuten valgte jeg visst en 15" og den tror jeg så absolutt blir for stor. Enda jeg kun har kjørt oppstart, resatt hele greia og kjørt oppstart på nytt.
Den vil være alt for stor å ta med seg noe som helst sted.

Så jeg svinger nok straks innom butikken for å bytte tenker jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.