Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Luftig eggerøre?

#1

Susse sa for siden:

Jeg drømmer om å få til å lage en eggerøre som ikke er så flat, mer kremete om dere skjønner.
Har du et tips ? skal lage store kvanta.


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg lager ikke store kvanta, men jeg tar den bort fra platen straks den begynner å stivne. Da blir den kremete og nokså luftig. Ingenting er verre enn tørr eggerøre. Og så må du ha trøffelolje på ved servering. :riktig:



#4

Fakse sa for siden:

"Be a perfect boyfriend and give it to her in the bed. Eeeh...the breakfast...". :knegg:


#5

Mjau sa for siden:

Jeg bruker også Gordon ramsay sin måte. Men bruker melk eller fløte i. Ikke crème fraiche. Blir veldig god.


#6

Susse sa for siden:

Jeg lager 20 egg med vann og en av 20 egg med fløte pga mange allergikere.
Skal teste Gordons metode i morgen.


#7

Pamina sa for siden:

Heston Blumenthal-metoden er den aller beste.

Egg og fløte og kaldt smør i glassbolle, ha over vannbad og så rører du i bollen til det stivner. Det tar litt tid, men bedre eggerøre har jeg aldri laget. Knallgul, kremete og vidunderlig god.


#8

Tallulah sa for siden:

Gordons metode med så mange egg hørtes litt slitsomt ut?

Jeg bruker for øvrig den metoden til hverdagsrøre også, med bare egg og en liten klunk god olivenolje. Blir kjempegodt!


#9

Input sa for siden:

Jeg testet Gordons metode nå, og det ble jammen tusen ganger bedre enn sånn har jeg laget før.


#10

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg bruker også alltid gordons metode. Kanskje du kan bruke håndholdt mikser når du lager med så mange egg sånn at du slipper å røre av deg armen?



#12

Susse sa for siden:

Laget Gordons nå til frokost, men med økomelk i steden for c.f det ble mye bedre enn noe annet jeg har laget.

Eggerøre skal man helst ikke lage med mer enn 10 egg av gangen, så jeg belager meg på å lage i fire omganger. Men så god som denne ble tror jeg ikke 40 egg holder! Her laget jeg av 10 egg til fire stk og det var kamp om smulene.

Heston skal definitivt testes ut også,men ikke til 40 posjoner. Det tar for lang tid tror jeg.


#13

safran sa for siden:

Jeg bruker også denne, og den blir like god og kremete hver gang.


#14

Syrinx sa for siden:

Nå måtte jeg lage meg eggerøre til frokost. Jeg kom frem til at jeg foretrekker eggerøre stekt i panne uten å røre så mye. Tar den av varmen før den er ferdigstekt og lar den stå en stund. Da blir det store, saftige flak.


#15

Hyacinth sa for siden:

Enig!


#16

Hyacinth sa for siden:

Og ingen eggerøre er komplett uten trøffelolje! ;)


#17

frukt sa for siden:

Jeg brukte Hestons metode, men lagde min melkefri. Ble veldig godt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.