Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Om å bruke bilbelte (VG.no)

#1

Frantzen sa for siden:

Denne saken taler jo for seg selv(!) og trenger igrunnen ingen utfyllende kommentarer...

www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=153008

men en morsom trykkfeil dukket opp et stykke nede i artikkelen:

- Jeg har laget t-skjortene for å få folk til å huske å bruke belte. Om noen tolker det annerledes er det deres sak. Selv bruker jeg alltid bilbelte selv når jeg er ute og kjører, sier Johannessen.

Til og med da! Flink, han :hehehe:


#2

lil'c sa for siden:

:knegg:


#3

Inagh sa for siden:

Hi hi - flinke mannen som bruker bilbelte, det! :fnise:


#4

Majsa sa for siden:

:dåne: «Utrolig, men denne funker. Passerte politiets kontroll på Nøtterøy to ganger på fredag. Kun iført shorts og t-skjorten med beltemotiv. Ble ikke vinket inn. Etter mitt regnestykke har jeg til nå spart 1301 kroner.»


#5

Pelikan sa for siden:

Fint å spare 1300 kroner når man er ute for en ulykke:cool:

Men reint bortsett fra det, så synes jeg t-skjorten var litt tøff.


#6

Teofelia sa for siden:

Eller man kan feste bilbeltet og spare hele beløpet. :dåne:

Jeg kan ikke for mitt bare liv fatte hvorfor noen ikke vil bruke bilbelte? Ikke er det i veien, ikke tar det lang tid å ta det på, ikke tar det lang tid og ta det av, og etter å ha brukt det jevnlig en periode, merker man jo ikke at det er der en gang.

Jeg kan for eksempel skjønne hvorfor noen har lyst til å kjøre motorsykkel uten hjelm, (Jeg skjønner ikke at de faktisk gjør det, men jeg skjønner hvor lysten kommer fra.) men hvor fristelsen ligger i å kjøre bil uten belte, det er jeg rett og slett ikke i stand til å skjønne. :undrer:


#7

Teofelia sa for siden:

Jeg synes den var ultraharry – men det er nok mest fordi jeg går ut i fra at noen som bruker den faktisk prøver å lure seg unna bilbeltekontroll.

#8

Heiko sa for siden:

Ultraharry er ordet! Latterlige greier.


#9

banana sa for siden:

Selv når han kjører bil, ikke verst altså.

Ellers har jeg bare en "kommentar" til hele t-skjorta:

:herregud:


#10

Nenne sa for siden:

Dette er jo bare rett og slett farlig. Tenk at noen vil seg selv så vondt at de bruker belte bare fordi det er påbudt og nå er lykkelige over at de kan slippe. :skuffet:


#11

tink sa for siden:

Lurer på den finnes i barnestørrelse med barnesetemotiv jeg. Hadde vært innmari praktisk da, det er ganske styrete å sette fast poden bare for en liten kjøretur.

:blånn:


#12

Pelikan sa for siden:

Jeg synes fortsatt den er tøff, eller kreativ er vel et mer rett ord. Og hadde jeg sett noen som hadde den på seg, så ville jeg aldri tenkt tanken at det var for å snike seg unna bilbelte. Regner med det er et fåtall som er så lavpannet at de tenker slik.
Synes det er flott at folk har på seg kreative t-skjorter. Selv er jeg blant dem som er ganske kjedelig i klesveien selv, så litt annerledeshet er flott!:fordomsfri:

Obs! oppdaget akkurat at jeg er på forumet flisespikkeri. Nei da må jeg jo se om jeg kan finne på en grunn til å pirke litt på dem som bruker denne skjorten:gruble:


#13

Heiko sa for siden:

:knegg:



#15

Frantzen sa for siden:

Dette hever nok moralen hos folk, ja :hehehe:

Sitat:
Nå kan du forsikre deg mot fartsbøter også i Norge. - Ikke umoralsk, mener forsikringsselskapet.

Neida. Det er jo en del av kapitalismen. Og det er jo løsningen på alt.

:wacko:


#16

Elisabet sa for siden:

:knegg: Han bruker vel t-skjorta når han både kjører og ikke kjører da. Eller er han stroppet fast hele tiden kanskje? :fnis: Den t-skjorta blir laget og selges her i nærheten hvor vi bor, men jeg har ingen planer om å få meg et ekstrabelte. ;)


#17

Susse sa for siden:

Kreativ kar, det skal han ha, men først og fremts dum !


#18

Jenna sa for siden:

Så sant, så sant. Hvorfor ikke spare liv og penger og heller bruke bilbeltet i stedet? Snakk om å gjøre seg selv en bjørnetjeneste ved å bruke denne t-skjorten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.