Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om Pinterest

#1

Gaia sa for siden:

Jeg har nettopp oppdaget "Pinterest", ikke minst at det er et supert sted for å finne masse ideer til både oppussing og oppskrifter. Men jeg kan godt tenke meg å høre hvordan dere andre Pinterest-brukerne bruker verktøyet. Finner dere ideer der inne, følger dere bestemte personer/sider eller piner dere ting dere finner på andre nettsider?


#2

Morella sa for siden:

Jeg bor der. :hjerter: Ser på alt som er fint, søker etter tips og ideer.


#3

Fløyel sa for siden:

Jeg bor der jeg også. Det er så inspirerende, det er så mye fint og man får så mange bra tips og ideer om ALT!

Jeg har veldig mange ulike mapper i ulike kategorier. Jeg har alt fra mat, husvask tips, klær, mote, hobby, hage. Jeg pinner enkelte sider/bilder og legger i mine egne mapper, men så har jeg også folk jeg følger på alt.

Mine aller siste "kick" er Zendoodle og Lin-klær.


#4

Albertine sa for siden:

Her har jeg mye å lære. :grønn:


#5

Gaia sa for siden:

Kom gjerne med tips til Pinnere jeg burde følge! :jupp:


#6

Tallulah sa for siden:

Ja. :knegg:

Noen ganger begynner jeg å søke på noe spesielt, noen ganger oppdager jeg noe nytt jeg må oprette en kategori for, og noen ganger pinner jeg ting jeg finner andre steder.


#7

Gaia sa for siden:

Men hvordan finner man frem til de kuleste tingene? Det er jo så mye å se på!


#8

Tallulah sa for siden:

Du må jo bare søke på ting som er relevant for deg.


#9

Gaia sa for siden:

Jeg gjør jo det, da. :knegg: Spørsmålet er om det finnes noen gode triks for å sortere ut den massive mengde som kommer opp. Nå følger jeg deg, Tally, og HV, så jeg har hentet mange tips der. Men jeg tar gjerne i mot tips om andre ting/Pinnere som er gøyale å følge.


#10

Tallulah sa for siden:

Jeg har i grunn ingen tips utover det. Men det lønner seg av og til å gå inn på ulike pinnere som har lagt ut noe du liker, og se om dere hsr såpass til felles at du vil følge alt. Du kan også søke på bloggere du liker, eller magasiner, de hsr også ofte kontoer. Jeg følger f.eks Martha Stewart og Southern Living.

Å tipse om pinnere er litt vanskelig når jeg ikke aner hva du er ute etter.


#11

Fløyel sa for siden:

Enig med Tallulah, det finnes ingen oppskrift på hvordan man bruker og finner ting på Pinterest, man må bare gave rundt og finne skattene. Sendt deg mitt brukernavn, så kan du se hvordan mine tavler ser og og hva jeg syntes er gøy.


#12

Gaia sa for siden:

Kanskje et poeng å fortelle hva jeg er ute etter, ja. :hehehe:

Jeg leter etter kule interiørtips, hovedsakelig til oppussing av kjøkken, stue og soverom. Tips til innredning av små uteområder er også noe jeg jakter på (og som jeg har slitt mest med å finne). Jeg er ikke noe hagemenneske, dvs. jeg har skikkelig sorte fingre og det eneste levende jeg ikke tar livet av er ungene mine, men det fordrer at de gir beskjed om at de trenger å fores. :knegg: Samtidig som jeg elsker lune, frodige uteområder. Litt av en kombinasjon. :himle: Vi vurderer derfor å gjøre hele den bittelille hagen vår om til en stor, deilig terrasse, med sitte og spisesone. Og muligens beholde noen kantbedd til busker, blomster og Minis hageprosjekter Hun ligner mer på mormor, farmor og grandonkel (som er gartner), og elsker å pusle i hagen, så vi må beholde noe hun kan jobbe med, men da trenger jeg gode ideer/løsninger, som blant annet ikke krever at vi må få en plen til å overleve.

Dessuten leter jeg (alltid) etter gode oppbevaringsløsninger, og har blant annet fått mange gode tips til vaskerommet, og kule oppskrifter. Reisetips i alle former og fasonger er også bra. Og humogreier. Boktips er også bra. Men det er kanskje ikke det man bruker Pinterest til? :vetikke:

Jeg har funnet mye bra inne hos deg, Tally. Og hos HV. Og har fått et tips fra Fløyel som skal forfølges nuh! (Takk). Hvis det er andre aktive Pinnere her inne, prikk/PM meg gjerne. (Jeg er i M2, så dette er ikke prikketigging, altså. :knegg: )

Stil: I utgangpunktet nordic cool, men jet ser at jet finner mye jeg liker blant annet inne på bhg.com. Jeg liker også country cottage-stilen (bare den ikke blir for shabby chic), og er veldig opptatt av lys, åpne rom og rene linjer. Eksempelvis trodde jeg lenge at vi skulle ha grått kjøkken, men jeg innser at det tar for mye lys for min sak. Og jeg innser at vi må ha profiler på skapene, helt glatte skapfronter er rett og slett ikke meg.


#13

Gaia sa for siden:

Forresten kan jeg notere at det er mye morsommer å bruke Pinterest på den bærbare, enn det var på både Padde og Phon. :jupp: Oversikten blir bedre, det er enklere å redigere tavlene og det er lettere å komme videre til relevante artikler med nye, morsomme pins. :hekta:


#14

Tallulah sa for siden:

Det er lett å forsvinne inn i Pinterest, ja!


#15

Ru sa for siden:

Pinterest = man kan surfe til internettets ende. Jeg elsker det!


#16

Fibi sa for siden:

Pinterest. :elsker: Jeg har laget egne pinner og lastet opp (negledesign), og følger mange forskjellige. Jeg søker etter festlige memes, oppskrifter, tips og triks i forhold til hus og heim, og alt mulig annet.


#17

Ru sa for siden:

Gaia; se prikk


#18

Gaia sa for siden:

Takk for masse supre innspill, både i tråden og per prikk. Nå er jeg skikkelig oppe og går, og det genereres masse fine forslag til meg basert på personer jeg følger og ting jeg har pinnet. Stas!

Ikke minst har det vært en genial inspirasjonskilde til hovedgeskjeften i helgen - nemlig oppussingsplaner. Det er en haug med ting jeg ikke hadde tenkt på som jeg har fått tips til. Geialt!


#19

Albertine sa for siden:

Har du noen tips til oppussing på pinterest, Gaia?


#20

Gaia sa for siden:

Se prikk, Albertine!


#21

Albertine sa for siden:

Takk, Gaia. :blomst:


#22

Hjertensfryd sa for siden:

Havna på pinterest kjøret eg og. Så eg og eldstemann har leika oss med ein palle i dag. Blitt eit fint bed.


#23

Shane sa for siden:

Skulle aldri ha lest denne tråden! havnet også på pinterest-kjøret..


#24

Ru sa for siden:

Det beste med Pinterest er jo at det aldri tar slutt! :elsker:


#25

Éowyn sa for siden:

Vet ikke om jeg tør begynne med dette. Er redd jeg aldri vil klare å legge meg. :knegg:


#26

venla sa for siden:

Jeg er avhengig! :knegg:
Mener det er en egen kategori der med organizing. Der er det mange smarte tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.