Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Registrere ny sykkel hos Falck, eller bare dumt?

#1

Luvi sa for siden:

Er det lurt å registrere sykkelen hos Falck? Har aldri eid sykkel før og tenkte dette var lurt slik at man faktisk kan ha mulighet til å få den tilbake om den blir stjålet og funnet, men så fikk jeg høre at det er så kostbart å få den utlevert at det ikke lønner seg så fremt det ikke er en modell i øvre prissjikte. Her er det snakk om en sykkel til ord pris 4999,-. Stemmer det at det bare er mye styr og kostbart å få den utlevert? Jeg tenkte at kostnaden var den prisen man betaler for å ha den registrert, men skjønner at det altså ikke er tilfellet. Fant ingen info om dette på Falck sine nettsider.


#2

Teofelia sa for siden:

Den eneste grunnen til at jeg registrerer sykkelen i Falck, er at reduserer egenandelen på forsikringen til 1000 kr. Vi har fått to sykler stjålet de siste ti årene, og har spart til sammen 4000 kr i egenandel.



#4

Luvi sa for siden:

Ah, den ignorerte jeg visst. Leste der men fangen visst det ikke opp. De oppgir at prisen står under vilkår, men der finner jeg bare at det avhenger av den enkelte stasjons avtale med de lokale politimyndighetene.

Skal sjekke vilkårene i innboforsikringe min også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.