Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppskrift på fylte sopp til grillen?

#1

daffy sa for siden:

Jeg skal bl.a grille fylte sopp til gjestene mine i dag. Noen som har forslag til gode saker å fylle dem med?


#2

Harriet Vane sa for siden:

Southern cuisine, det er ganske så deilig:

Tasty crab stuffed mushrooms with bread crumbs and Parmesan cheese make a great party snack.
INGREDIENTS:

  • 1 pound large mushrooms
  • 6 tablespoons butter
  • 3 green onions, minced
  • 3 to 4 tablespoons minced red bell pepper
  • 4 ounces crab meat
  • 1 cup fresh fine bread crumbs
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon Cajun or Creole seasoning blend
  • 1/8 teaspoon pepper
  • 2 tablespoons Parmesan cheese
    PREPARATION:

Wash and trim the end of stems from mushrooms. Pop remaining stem out. Chop stems and set aside. Melt 2 tablespoons butter; brush over mushrooms. Spray a shallow baking dish (about 8-inch square, or one which will fit mushrooms in one layer) with butter-flavored spray or grease with butter. Melt remaining butter in skillet; add reserved chopped stems, minced green onions and red bell pepper.

These would also be very good with crumbled cooked bacon, about 1/4 cup, if you don't have or care for the ham.
INGREDIENTS:

  • 1 pound large mushrooms
  • 4 tablespoons butter plus a little for greasing baking dish
  • 4 green onions, with much of the green, trimmed
  • 1/2 cup finely minced ham
  • 1 small clove garlic, finely minced
  • 2 cups coarsely chopped baby spinach
  • 1 cup fresh bread crumbs
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon pepper
  • 1/4 to 1/2 cup Mozzarella cheese
    PREPARATION:

Wash and trim the end of stems from mushrooms. Pop remaining stem out. Chop stems and set aside. Melt 2 tablespoons butter; brush over mushrooms. Spray a shallow baking dish (about 8-inch square, or one which will fit mushrooms in one layer) with butter-flavored spray or grease with butter. Heat remaining 2 tablespoons of butter in a skillet.

NGREDIENTS:

  • 8 to 10 medium mushroom, firm, closed caps
  • 1 tablespoon butter
  • 2 tablespoons minced onion or green onion
  • 1/4 tablespoon Worcestershire sauce
  • 1/4 cup soft bread crumbs (see below)
  • 1/4 cup shredded sharp cheddar cheese
  • 2 tablespoons water
  • salt & pepper to tastePREPARATION:

Preheat oven to 350°. Wash mushrooms quickly under running water; drain on paper towels. Pull stems from mushrooms and chop finely. Melt butter in a skillet over medium-low heat; add chopped mushroom stems and onion. Sauté until tender. Stir in Worcestershire sauce, soft bread crumbs, cheese, salt and pepper. Sprinkle salt over mushroom caps and fill with sautéed mixture, mounding over the top. At this point, you may cover and refrigerate these mushrooms for up to 24 hours. Before serving, put 2 tablespoons of water in a shallow dish and arrange stuffed mushrooms in dish. Bake for about 20 minutes. Serve hot.
Makes 8 to 10 appetizers. Soft bread crumbs: Put bread on cutting board and use fork tines to tear off crumbs, or use food processor to make finer crumbs. One slice bread makes about 1/2 cup lightly packed crumbs.


#3

Harriet Vane sa for siden:

Ellers kan du plukke av alle stilkene og finhakker dem. Stek med 1/2 hakket løk og hakket hvitløk, kanskje bittelitt chili og finhakket bacon. Avkjøl. Ta en neve med urter (persille, oregano, gressløk, basilikum eller noe annet og hakk og bland i. Rør alt dette sammen med litt mykt smør og fyll i hattene. Grill i vei.


#4

daffy sa for siden:

Jeg går for denne, jeg. Høres deilig ut! Jeg har faktisk et par strimler bacon i kjøleskapet jeg kan bruke.

Tusen takk, Mim!


#5

Fruktflua sa for siden:

Samtlige av soppeoppskriftene hørtes nydelige ut. Skal prøve neste gang det blir bra vær og grilling frister. Synd mannen ikke liker sopp. :nemlig:


#6

Palmen sa for siden:

Sånn apropos den forste oppskriften: har noen sett cajun or creole spicemix i butikker i Oslo i det siste? Flere år siden jeg har sett det nå, og den er jo så god til så mye.


#7

Månestråle sa for siden:

Camembertost er også supert å fylle i sopp. Jeg knekker av stilkene og legger i en skje med ost og så steker jeg det enten i panne eller på grillen - det er utrolig kjapt og enkelt (og godt! :riktig: )


#8

Harriet Vane sa for siden:

Gorgonzolakrem er også utrolig godt i sopp!

Det er bare å smuldre litt gorgonzola oppi en bolle, ha i kremfløte og piske til det blir stivt og sprøyte oppi de stekte sopphattene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.