Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Få opp info om hvem som ringer (iPhone)

#1

Dixie Diner sa for siden:

På Samsungen kom det alltid opp gulesider-info om hvem som ringte, selv om vedkommende ikke lå i kontaktlista. Det var uhyre sjelden det ikke kom opp noe info, da var det pga. hemmelig nummer, for eksempel.
Da jeg har litt telefonskrekk (som jeg jobber med, har kommet langt) så var denne funksjonen veldig verdifull for meg, for nå er det sånn at jeg vegrer meg for å ta telefonen når jeg ikke kjenner igjen nummeret, så jeg tar den ikke, sjekker opp nummeret og så ringer tilbake når jeg har sett at det ikke er selgere og lignende.

På iPhone skjer ikke dette! Selv om appen er installert. Har hørt at det er fordi den ikke takler denne funksjonen av en eller annen grunn. Hvorfor? Er det andre måter å få til dette på? Jeg ønsker meg jo veldig tilbake til Samsung uansett, så dette er jo da i hvert fall en god grunn til å gå tilbake, da denne funksjonen er uhyre viktig for meg.


#2

Ru sa for siden:

Det er fordi Apple ikke tillater apper å tukle med ringefunksjonen. Du kan ringe ut fra slike apper, men den slår ikke opp når det ringer.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Ah. Okei, da er det spikeren i kista for Apple for min del. Var litt usikker en stund da jeg begynte å like iPhonen litt og litt etter å ha hatet den intenst i flere måneder. Men da blir det Samsung allikevel. Takk for svar. :)


#4

Hyacinth sa for siden:

Skal du selge den? :sparke: Trenger ny telefon, men jeg er avhengig av apple...


#5

Dixie Diner sa for siden:

Hehe. Hadde først tenkt det, men så ønsker jentungen seg VELDIG min telefon, så jeg har lovet at hun kan få overta den. Må bare få meg råd til en Samsung S6 først.


#6

Hyacinth sa for siden:

Æsj, så dumt. Jaja, lov å prøve seg. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.