Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva bruker man kapers til?

#1

Syrinx sa for siden:

Jeg synes kapers er så godt, men jeg har aldri lært meg å bruke det.

Kapers til fiskeboller
Kapers til...?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg bruker det i salater, i gryter og som tilbehør. Og på sandwicher. Leverpostei med bacon og kapers, nam!


#3

Syrinx sa for siden:

Ah, leverpostei! Takk!
Potetsalat med kapers, er det noe?


#4

Pebbles sa for siden:

Enkel og overraskende god kapers-rett:

Legg torskefillet og papirikabiter i en ildfast form. Hell litt olje og kapers over. Stekes i ovnen - og ferdig!


#5

Matilda sa for siden:

Jeg bruker det bare i salsa verde, og kan sikkert utvide bruken litt.


#6

millact sa for siden:

Til torsk i form med sitron på og ris til.


#7

Karamell sa for siden:

Til Biff tartar og ja, jeg tror det er godt i potetsalat.


#8

Madicken sa for siden:

Jeg kunne ikke fordra kapers før, men har nå lært meg å like det, i hvert fall om det er litt kamuflert. Smørsaus med bacon, løk og kapers er godt til både kokt og stekt fisk. :nam:


#9

Miss Norway sa for siden:

Hvit fisk med hvit saus (gjerne litt vermuth i) og masse kapers ved siden av. :nam:


#10

Mrs. Longbottom sa for siden:

Laks stekt smurt inn med en blanding av kapers, dijonsennep og grønn pepper er digg


#11

apan sa for siden:

Storebror lurte i dag på om vi kunne ha kapers til HVER middag fremover. Han mener det passer til alt.
Jeg synes ikke det passer til noe.
Bortsett fra det tror jeg det kan egne seg til for eksempel karbonader og hvit fisk.


#12

mkj sa for siden:

Her i huset mener lillebror at kapers er spesielt gode erter.


#13

Fersken sa for siden:

Til schnitzel eller egentlig alt som er innbakt. :jupp:


#14

meisje sa for siden:

I tapenade, salater, sauser, supper og pizza.


#15

Robyn sa for siden:

Kapers passer ikke til noe. :hehehe:


#16

Addison sa for siden:

I kremet pastasaus med tunfisk, finhakket bladpersille, sitronsaft og -skall, muskat, salt og pepper. :nam:


#17

Koma sa for siden:

I tapenade så klart!


#18

Dixie Diner sa for siden:

Du lager verdens beste pastarett, Puttanesca! Elsker kapers i denne retten og det gjør mange av mine venner som "egentlig ikke liker kapers" og. :D



#20

Novla sa for siden:

I beurre blanc, i majonesbaserte retter som remulade/tartarsaus og eggesalat, i salat Niçoise, i kryddersmør... Og så synes jeg det er veldig lekkert og godt å fritere en neve kapers (tørkes godt av om de ligger i lake, oljen varmes i en smørsmelter så det ikke behøves så mye) og drysse over f.eks. fiskeretter.


#21

Karamell sa for siden:

Ja, i tunfisksalet er det kjempegodt!


#22

Addison sa for siden:

I Hellas fikk vi så og si alltid kapers i gresk salat, da den litt større typen, ikke så lett å finne her. :nam:


#23

Dixie Diner sa for siden:

Akseliane: De har store kapers på den tyrkiske butikken jeg handler i (IMS i Sandnes). De er kjempegode!


#24

Syrinx sa for siden:

Takk for mange gode tips.

Store kapers er fantastisk.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.