Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marengsfluff som ikke skal stekes ...

#1

Filifjonka sa for siden:

Må det lages rett før servering, eller hvor lenge før kan man ta det på?
Skal ha det på en sitronpai, og har ikke laget den typen marengstopping som ikke skal stekes før.


#2

Nextlife sa for siden:

Jeg har lagd slik topping på cupcakes, og da lagde jeg på morgenen og de ble servert til konfirmasjonskaffe på ettermiddagen, og de var like fluffy.
Når de står en stund tørker overflaten litt inn, så jeg satt på et kakelokk eller plastfolie.

Håper det er samme type fluff vi snakker om, forresten, den jeg brukte var sånn angel feather icing.

www.detsoteliv.no/oppskrift/vanilla-cupcakes-angel-feather-frosting




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.