Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nå går nok ryktene i barnehagen...

#1

Taien sa for siden:

Jeg tror nok ungene skapte en del snakk blant de voksne i barnehagen i går.
De var helt i hundre, kunne mannen fortelle, og de kunne gledestrømmende fortelle til alle som ville høre (og alle de andre) at "Vi skal besøke mamma, og der skal vi spise middag med henne!" og at de skulle sove hjemme da.

Nei, jeg har ikke flyttet. Jeg er hunde/husvakt for et vennepar som er på ferie og bor i huset deres mens de er borte! Det er ca en halvtime fra Stavanger, og jeg kommer hjem i morgen.
Det ble litt brannslukking i dag, kan man jo si. :knegg:


#2

Bayone sa for siden:

:knegg:

Nesten som når jeg høygravid med en 2-åring på slep gikk på visning fordi mannen satt midt i årsoppgjør og ikke hadde mulighet itl å bli med ;)



#4

Katta sa for siden:

:knegg:


#5

Inagh sa for siden:

:knegg:

Jeg måtte forresten en gang i tiden ta en mor diskret til side ved henting i barnehagen og forsiktig spørre om det var noe vi burde vite om i barnehagen, så vi kunne ivareta barnet...

For ungen hennes satt nemlig og fortalte i det vide og det brede om at når mamma og pappa ble skilt, så skulle barna bo der og der, og ha egne rom og...

Vel, det var nyheter for moren at hun skulle skilles, og hun trodde ikke faren visste noe om det heller. :humre:


#6

veobra sa for siden:

:humre:


#7

Taien sa for siden:

:skratte:



#9

Nabbe sa for siden:

Khadija fortalte høyt og tydelig til helsesøsteren på to-års kontrollen at "Pappa sparker Bibbi (hennes navn på seg selv) i rompa".



#11

Malama sa for siden:

Unger altså.... de kan spre rykter ja.


#12

Enhjørning sa for siden:

Jotakk. I fjor, under mins mors og eldstemanns felles bursdagsfeiring, fikk jeg en tante og en mamma diskret opp i fjeset på kjøkkenet, fordi minsten hadde fortalt at "Mamma har en baby i magen!"
Det hadde jeg aldeles ikke, for å si det sånn. :knegg:


#13

Mistral sa for siden:

Min mor, pensjonert lærer, pleide å si til foreldrene til førsteklassingene at hvis de lovte å ikke tro på riktig alt barna fortalte fra skolen, skulle hun på sin side love å ikke tro på riktig alt de fortalte hjemmefra.

:knegg:


#14

Madicken sa for siden:

Høres ut som en klok dame. :nemlig:


#15

Taien sa for siden:

:knegg: Det er fornuftig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.