Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags micro sd kort til nettbrett?

#1

zinatara sa for siden:

Jeg har iphone og de to andre ungene har ipad, så jeg har ikke erfaring med dette. Men lillesøster skal få en samsung galaxy tab 3 lite til bursdagen og jeg vil gjerne kjøpe et minnekort til den. Ser at de finnes i ulike prisklasser og lurer egentlig på hva forskjellen mellom de billige og de dyre er? Og hva bør jeg satse på til et nettbrett som skal brukes av en 6 åring.

Hvordan er det forresten med sånn ekstra minne til nettbrett, kan det kun brukes til bilder ol? Eller får man mer plass til apper med minnekort?


#2

mrc sa for siden:

På disse kortene henvises det til en klasse, f.eks. Class 6 eller Class 10, eller UHD-1. Dette er knyttet til hastigheten. Når jeg nå ganske nylig kjøpte SD-kort, var det temmelig liten prisforskjell mellom Class 10/UHS-1 og de tregere.

Disse hastighetene spesifiserer en minimumshastighet. Forskjellige Class 10 og UHS-1-kort kan ha forskjellig hastighet.

Disse hastighetene er vel egentlig viktigere på en del andre områder enn til generell bruk i et nettbrett i denne klassen. Kjøper du et Class 10/UHS-1-kort vil nok det duge helt greit.



#4

mrc sa for siden:

Ja, det burde holde i massevis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.