Jeg har insett at 17 mai blir full fres hele dagen, vi er ikke ferdig før halv fem. Vi skal ha 12 til bords til middag. :what:
Hva kan jeg lage dagen før og bare hive i ovnen når jeg kommer hjem? Jeg vil ikke ha koldtbord tror jeg, det er stress. Helt av meg selv har jeg kommet på lasagne, men mannen er ikke så ivrig på det. Han har ingen gode forslag heller da, ubrukelig som han er.
Det må da være lov med noe lettvindt når dagen er stress.
Gryterett som varmes opp og ris,salat,baguetter til.
Pølser rett og slett
Lasagne er jo kjempegreit. Lages ferdig utenom å ta på ost, sett i kjøleskap. På med ost og inn i ovnen dagen etter. Da må den stå ca en time i ovn.
Hva er egentlig bifflapskaus ift vanlig lapskaus? Bytte ut kjøttet med biff og like mye grønnsaker eller kun kjøttgryte?
Jeg begynte å søke og endte opp med å bli fristet av fransk kjøttgryte så jeg har laget denne nå og skal varmes opp i morgen. Jeg har prøvesmakt og den er knallgod. SKal ha potetmos til, det lager jeg i morgen mens gryta varmes. :) enestaaendemat.no/2014/03/01/boeuf-bourguignon/
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.