Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marengsbunn stekt to dager i forveien - oppbevaring?

#1

Bille sa for siden:

Det stod at den kan stekes "flere dager" i forveien, så da prøver vi oss på det i år. Men. Det står også at den skal oppbevares tørt. Betyr det at den ikke må/bør/skal i kjøleskap selv om den er stekt såpass tidlig?


#2

GinaK sa for siden:

På benken med et kjøkkenhåndle rundt.


#3

Bille sa for siden:

OK! Ja, for den blir vel bare "vassen" i kjøleskap.


#4

Hyacinth sa for siden:

Jeg lar den bare stå inni stekeovnen. Er det feil? :undrer:


#5

Bille sa for siden:

Det har jeg gjort om jeg har laget den dagen før, funker fint det. Ble bare usikker på hva som er best når den lages "flere dager" før, som det stod man kunne.


#6

Hondacrv sa for siden:

Har verre sett ho i eit heilt vanleg rom med folie rundt.


#7

Odelia sa for siden:

Jeg tenkte å pakke dem inn i bakepapir og oppbevare dem i spisskammerset.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.