Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Potetsalat til i morgen - lage i dag?

#1

Pelle sa for siden:

Jeg skal ha med en vanlig potetsalat til en middag i morgen. Bør denne være fersket mulig og lages i morgen, eller kan den lages i dag og dermed få satt seg litt? Evt kan potetene kokes i dag og resten gjøres i morgen?


#2

Millen sa for siden:

Potetsalat er jo oftest best når den har stått over natta synes jeg.


#3

IOA sa for siden:

Jeg lager alltid dagen før, det blir best syns jeg.


#4

Syrinx sa for siden:

Jeg synes også at dn er best når den for stå over natta. Lag den litt bløt, for potetene trekker til seg væske. (Jeg antar det er det som skjer når den blir tørrere iallfall.)


#5

Pelle sa for siden:

Nei og nei, så nydeligs svar dette var! Da lager jeg i dag!

(Lurer på hvor mange norske menn som sysler meg slike tanker i dag, sånn innimellom strykingen....)


#6

Millen sa for siden:

Vel, vi har hatt visning idag og 17 mai ligger langt nede på prioriteringslista. Ikke har noen bunad, ikke skal vi ha gjester,ikke gidder jeg bake og vi har da alltids noe mat i huset. Nå sløver vi begges foran tv i sofaen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.