Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krem til pavlova?

#1

amo sa for siden:

Kan man lage den i dag, og evt oppbevare den i skål til i morgen?


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg kommer til å piske den i morgen. I den grad jeg burde befatte meg med denslags, jeg har førti i feber og nyser annenhvert sekund. Tenker den kaka blir deilig full av basselusker.


#3

Hondacrv sa for siden:

Nei, eg ville ikkje gjort det. Fersk krem, særleg på ei kake som pavlova, er best. Men det er ikkje helseskadelig då. Hehe.


#4

Krem sa for siden:

Her tenker jeg at jeg blir invitert på pavlova, så er det snakk om pisking?! :snurt:

:barnslig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.