Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken støvsuger bør jeg kjøpe?

#1

trøtt sa for siden:

Vi må ha ny støvsuger igjen. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal kjøpe, er jo så mange å velge mellom.

Jeg vil ha en som suger bra og er god på parkett/flis, tepper er ikke så viktig. Gjerne lavt støynivå.

Noen tips?


#2

Lille meg sa for siden:

Noe av det som irriterer meg mest de gangene jeg støvsuger, er når jeg ikke når fram og må flytte rundt på støpselet. Så jeg har kjøpt meg en Elektrolux (denne) som har rekkevidde på 13 meter. Hittil har den fungert godt for oss.

Jeg ser at TV2 i 2011 var enig i valg av støvsugerpodusent.


#3

Serena sa for siden:

Jeg har også en Ergospace fra Electrolux, veldig greit med lang ledning - og den kom med eget munnstykke for parkett. Det eneste negative er at det ikke er enkelt å trykke på knappene med foten lat;).


#4

Stine-mor sa for siden:

Electrolux her også. Kjøpt i våres. Visstnok støvsugeren med stor S for oss som ikke har tepper. Ergospace.


#5

Albertine sa for siden:

Jeg kjøpte den samme som nevnt over for fire år siden, og da jeg skulle ha enda en støvsuger til nyhuset valgte jeg å kjøpe en ny av samme sort. Er veldig fornøyd. Den bråker litt mer enn de stilleste, men er fantastisk ellers.


#6

Moia sa for siden:

Roomba robotstøvsuger. Totalt lydløs om du ikke er hjemme mens den går. ;)


#7

trøtt sa for siden:

Den dere anbefaler er den vi bytter fra og den skal vi ikke ha igjen. :knegg: Den har fungert greit, men det tok ikke lang tid før vi måtte kjøpe nytt munnstykke fordi det ble ødelagt og teleskoprøret ble også raskt ødelagt. Bråker gjør den også.

Robotstøvsuger fungerer dårlig hos oss.


#8

Stine-mor sa for siden:

En Bosch? Det var nemlig de butikkmannen foreslo - Electrolux eller Bosch. Boschen han viste frem kostet over 4000 kr, så den utgikk med høye kneløft. :knegg:


#9

Observatøren sa for siden:

Kjøpte du støvsuger? Er nå på jakt, så tar gjerne anbefalinger eller avbefalinger.


#10

Tallulah sa for siden:

Samme her. Vi kjøpte støvsugeren vår da vi flyttet sammen for 14 år siden, og den har virkelig sett sine beste dager. Så vi trenger en ny som tar bitteliten plass, men fremdeles er helt superdupergod. Og tåler store mengder langt hår. :sparke:

Jeg lurer litt på en robot for litt sånne daglige sveip, også en større for litt mer sånn ordentlige rengjøringsdager hvor vi støvsuger møbler og hyller og alt.


#11

Observatøren sa for siden:

Akkurat langt hår er ikke issue for tiden, men skal bli det igjen. jeg har snevert det inn til å bli en av de som selges hos flust siden jeg har endel "bonus" å bruke opp.


#12

trøtt sa for siden:

Det ble Electrolux zusorigint bag. Den suger bra og har ganske lavt støynivå til å være en støvsuger. Jeg har ikke prøvd den så mye selv siden det er andre som støvsuger her i huset, men vi er fornøyd med den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.