Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fårikål med ny-/sommerkål?

#1

kamp sa for siden:

Kan fårikål lages med sommerkål?


#2

Enhjørning sa for siden:

Jeg vil ikke anbefale det, for på grunn av den lange koketida kjøttet har, vil kålen koke aldeles vekk i - eh, kål. :knegg:
Vi har prøvd, ved en feiltagelse, og det ble jo for så vidt spiselig, men ikke det samme!


#3

Nextlife sa for siden:

Det går helt fint, men da trenger man masse kål slik at man kan fylle på litt mot slutten av koketiden siden den man startet med er bortkokt.


#4

Syrinx sa for siden:

Jeg koker alltid kjøttet lengre enn kålen. Ser for meg at sommerkålvariant må bli himmelsk. Kanskje jeg hadde kokt kjøttet ferdig og kokt kålen uten kjøtt i krafta. Greit å ha kontroll på den skjøre sommerkålen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.