Jeg har ansvar for å servere en gjeng idrettsjenter kveldsmat på cup om et par uker. Det er søndag kveld, og begrensede muligheter for handling samme dag. I tillegg bor jeg på hotell, uten kjøkken, hele helgen. Jeg har tenkt å kjøpe inn knekkebrød på forhånd. Og forsøke å få tak i noe pålegg (smøreost etc) på dagen. Er det noen som har noen andre geniale ideer? Noe jeg kan ta med hjemmefra på fredag (som holder seg)?
Har du mulighet til å få låne eller kjøpe en elektrisk kjøleboks? Jeg har en fra Biltema som har både kontakt til bil og vanlig stikkontakt, så kan ha den stående på et hotellrom. Du får noen liter melk og pålegg oppi en sånn.
Takk for kreative kjølemuligheter! Av div. årsaker gidder jeg ikke å styre med kjøling. Så, det jeg skal servere må kunne oppbevares i romtemperatur. Jeg tenker at knekkebrød, skorper/kavringer og noe smøreost/nugatti får holde. Pluss litt frukt og kjeks.