Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av kjøttpålegg

#1

rine sa for siden:

Etter å ha kastet påleggspakke nr. 2 denne måneden fordi den var utgått på dato, (og, ja, den luktet surt) innser jeg at vi kanskje trenger å oppbevare kjøttpålegget (type skinke/hamburgerrygg) på en annen måte enn i pakken. Spesielt de tynne pakkene blir "usynlige" under annet pålegg, glir ned langs kanten på kjøleskapet og i det hele tatt. Og dukker altså ikke opp igjen før de omtrent kan gå ut av skapet selv...
Hvordan oppbevarer du ditt kjøttpålegg? Egne bokser? I så fall- hvilke anbefaler du?


#2

007 sa for siden:

Vi har pålegget i påkeggskuff i kjøleskapet. Vi tar ut hele skuffen når vi smører matpakker og er nøye med at det eldste, åpne pålegger ligger øverst.


#3

rine sa for siden:

Vi har bare glasshyller + en grønnsaksskuff nederst. :nemlig:


#4

Floksa sa for siden:

Vi har en egen boks til pålegg. Den er ikke orginalvare altså, kjøpt på IKEA.
Den tas ut når det smøres mat.

Alt åpnet pålegg ligger der. Uåpnet pålegg ligger i en skuff.
Det fungerer greit.......


#5

Lenam sa for siden:

Jeg har og en påleggskurv i kjøleskapet. Men det hindrer ikke at det samme skjer hos oss.


#6

Lyppa sa for siden:

Vi har påleg i en stor isboks i kjøleskapet. Funker fint for det meste.


#7

nokon sa for siden:

Påleggskurv. :nemlig: Alt åpna pålegg er samla i ein stor plastboks. Uåpna pakkar ligg ved sida, i ein mindre boks og blir henta fram etter kvart som dei åpne er tomme.


#8

Fibi sa for siden:

Vi har to plastkurver. En til osteprodukter, agurk og paprika, og en til kjøttpålegg. Fungerer helt strålende, bortsett fra at det tydeligvis bare er jeg som klarer å legge pålegget oppi igjen. :sur:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.