Etter å ha kastet påleggspakke nr. 2 denne måneden fordi den var utgått på dato, (og, ja, den luktet surt) innser jeg at vi kanskje trenger å oppbevare kjøttpålegget (type skinke/hamburgerrygg) på en annen måte enn i pakken. Spesielt de tynne pakkene blir "usynlige" under annet pålegg, glir ned langs kanten på kjøleskapet og i det hele tatt. Og dukker altså ikke opp igjen før de omtrent kan gå ut av skapet selv...
Hvordan oppbevarer du ditt kjøttpålegg? Egne bokser? I så fall- hvilke anbefaler du?
Påleggskurv. :nemlig: Alt åpna pålegg er samla i ein stor plastboks. Uåpna pakkar ligg ved sida, i ein mindre boks og blir henta fram etter kvart som dei åpne er tomme.
Vi har to plastkurver. En til osteprodukter, agurk og paprika, og en til kjøttpålegg. Fungerer helt strålende, bortsett fra at det tydeligvis bare er jeg som klarer å legge pålegget oppi igjen. :sur:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.