Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mgp Jr - utsolgt??

#1

Pelle sa for siden:

Hø? Har i lang tid sjekket når billetter til Mgp Jr legges ut for salg. Kom nå hjem fra noen dager på seminar og ser man kan kjøpe fra og med i går. Men så finner jeg kun noen få enkeltseter hist og pist som er mulig å bestille, ingen som er to sammen.

Blir de altså revet vekk SÅ raskt?? Fillern, isåfall.

www.billettservice.no/event/mgpjr-2015-billetter/462879

Elkler er det jeg som har nettlesere som ikke funker?


#2

millact sa for siden:

Jeg vet jammen ikke, men stusset i går på at det ikke er før november.


#3

Isolde sa for siden:

Jeg satt klar kl 9 i går tidlig når billettsalget åpnet og billettene forsvant foran øynene på meg. Mens jeg valgte billetter og gikk videre for å betale så hadde noen kjøpt de. Fikk til slutt noen litt opp på ene siden. Så er nok solgt det meste ja.


#4

Pelle sa for siden:

Åh, det var skikkelig dumt, jeg skulle jo være supermamma.


#5

Isolde sa for siden:

Leste et sted at det var første runde da. Kan jo være at det kommer flere biletter ut. Følg med på facebook.

Storebror skal få billettene til bursdagen. Synd han må vente så lenge før han får bruke de i år. I fjor var det "bare" 2mnd.


#6

Arran sa for siden:

Tror de ble solgt fort unna, ja. Mannen satt klar kl 9 for å kjøpe som bursdagsgave til frøkna, og han så også setene forsvinne for øynene på seg mens han strevde med teknikken. Men han fikk billetter.


#7

Hondacrv sa for siden:

Samme her! Sat klar klokka ni og billettane berre rant bort. På trettende forsøket fekk eg tak i - eg og langt ute på ei side. Det var myke enklare å få billetter til Bruce springsteen.


#8

venla sa for siden:

Venninna mi kjøpte for oss og sa det var lite igjen kl 11. Men så det sto på Faceboook-sidene deres at dette var billettslipp runde 1, men vet ikke hva de mente med det, går sikkert at å spørre de der.



#10

Tjorven sa for siden:

I "gamle dager" var generalprøven gratis og de var glad hvis det kom noen. Så jeg hadde med meg snuppa dit.

Nå har det blitt skikkelig vanskelig å få billetter så vi har gått over til å arrangere MGP jr-fest hjemme hos oss. (Eller de helt siste årene har det vel gått på rundgang i nabolaget.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.