Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pavlovanovise trenger hjelp!

#1

frukt sa for siden:

Lager pavlova for første gang, og ifølge oppskriften skal den stekes på 120° i 1t og 30min for deretter å kjøles ned i ovnen. Men den er helt myk å ta på, skal den være sånn?
Ting tar ofte litt lengre tid i min ovn forresten.


#2

Isbjørn sa for siden:

Stek den litt lenger slik at den stivner mere.


#3

frukt sa for siden:

Takk for svar. :blomst: Prøver det!


#4

Isbjørn sa for siden:

Har stekt pikekyss og noen ble ikke helt gjennomstekt. Måtte bare ha dem inni lenger, helt til de slapp bakepapiret.


#5

frukt sa for siden:

Stekte den litt vel lenge viste det seg, så den ble ganske brun. Men nå var den litt brun i utganspunktet da jeg klarte å karamellisere sukkeret ... Men den ble da sprø utenpå og seig inni, og alt ble spist opp. :D
Note to self: Ikke steke så lenge neste gang.


#6

Hondacrv sa for siden:

Eg steiler mi i ca 1 1/2 time på 150 grader, og den får eg skryt for. Seig inni.


#7

frukt sa for siden:

Skal prøve det neste gang. :)
Har du i sitronjuice eller eddik forresten?



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.