frukt sa for siden:
Lager pavlova for første gang, og ifølge oppskriften skal den stekes på 120° i 1t og 30min for deretter å kjøles ned i ovnen. Men den er helt myk å ta på, skal den være sånn?
Ting tar ofte litt lengre tid i min ovn forresten.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
frukt sa for siden:
Lager pavlova for første gang, og ifølge oppskriften skal den stekes på 120° i 1t og 30min for deretter å kjøles ned i ovnen. Men den er helt myk å ta på, skal den være sånn?
Ting tar ofte litt lengre tid i min ovn forresten.
Isbjørn sa for siden:
Stek den litt lenger slik at den stivner mere.
frukt sa for siden:
Takk for svar. :blomst: Prøver det!
Isbjørn sa for siden:
Har stekt pikekyss og noen ble ikke helt gjennomstekt. Måtte bare ha dem inni lenger, helt til de slapp bakepapiret.
frukt sa for siden:
Stekte den litt vel lenge viste det seg, så den ble ganske brun. Men nå var den litt brun i utganspunktet da jeg klarte å karamellisere sukkeret ... Men den ble da sprø utenpå og seig inni, og alt ble spist opp. :D
Note to self: Ikke steke så lenge neste gang.
Hondacrv sa for siden:
Eg steiler mi i ca 1 1/2 time på 150 grader, og den får eg skryt for. Seig inni.
frukt sa for siden:
Skal prøve det neste gang. :)
Har du i sitronjuice eller eddik forresten?
Hondacrv sa for siden:
Eddik. Eg brukar denne oppskrifta. www.detsoteliv.no/oppskrift/pavlova-med-jordbaer-og-mango
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.