Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

2015 - Grilltips

#1

Fløyel sa for siden:

Vi bruker utekjøkken mye om sommeren og syntes det er artig å eksperimentere litt og lage noe annet enn "bare" grillpølser - så her kan vi dele tips!

I dag har jeg eksperimentert litt - med hell!

Helstekt tynnribbe.

1 time i romtemperatur krydret med salt og pepper, 3 timer på grillen på 110-120 grader. Første 2 timene med svorsiden ned, siste timen med svorsiden opp.
30 minutter før ferdig tid glaserte jeg hele ribba med honning-bbq saus, hvile i 10 minutter - Serverte med maiskolber, colslaw, løkringer og pommes frites. Ribba ble så vanvittig saftig, mør og god! Vi bruker bbq saus og HP-saus vedsiden av.

Anbefales.



#3

Fløyel sa for siden:

NAM! Takk for tips - dette skal prøves.


#4

Nessie sa for siden:

Henger her for tips ;) :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.