Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

App for dag-/ukeoversikt til barn og ungdom

#1

Plipp sa for siden:

Jeg leter i jungelen av apper, og lurer på om det er noen her som har et tips om en god dag- og ukeplanlegger for barn og ungdom som har vansker med å organisere dagene sine? Bør kunne brukes på både IPad og Android.


#2

him sa for siden:

Vi bruker bare google calender - funker sikkert best på androide. Fordelen er at man kan ha mange kalender og behandle de forskjellig. Jeg opplever det som veldig greit.


#3

ingling sa for siden:

Google-kalender ja. Jeg har den både på iPad og android-telefon, funker like fint begge steder. Vi har en hver til oss voksne og en familiekalender, mine er for små til å trenge en selv. Greit med familiekalender, så kan dere legge inn ting til dem også ved behov.


#4

Plipp sa for siden:

Den bør helst være personlig. Ukeplan og dagsplan-ish.


#5

Serafin sa for siden:

Det finnes en haug.

Hvor gammel er ungen? Leser barnet, eller bør det være bilder?

Jeg har fått tips om "Work system", men den kan ikke vi bruke, pga da må barnet lese selv.


#6

Katta sa for siden:

Vi bruker google calender for hele familien. Ungene får bare opp sin egen + muligens middagsplanen vår. Jeg har et sammensurium på min skjerm. :humre:


#7

him sa for siden:

Du kan lage så mange kalendre du vil. Noen er personlige og andre kan du dele. Du kan også abonere på en del offetlige kalendre, feks har Trondheim kommune skoleruta si på der, veldig greit å slippe å føre inn planleggingsdager etc. Vet ikke om jeg er like fornøyd med at en del flyselskaper feks har dette automatisk integrert, slik at flyreiser du bestiller på google mail automatisk dukker opp i kalenderen (de har alltid vært private, så langt)

#8

zinatara sa for siden:

Jeg har en plan om at jenta skal ha Google kalender på en telefon med internett slik at vi kan gå inn og justere kalenderen i løpet av dagen. Tanken er at både vi og skolen skal ha tilgang til den, men vi får se hvordan det vil fungere. Planen er iallefall at vi skal begynne å trene på det i løpet av 6 klasse, så kanskje hun bruker det etter planen når hun begynner på ungdomsskolen.

Vi har prøvd den memoplanner og den håndholdte memoactive. De var store og hverken vi eller jenta var fornøyd. Jeg tenker at det etter hvert også kan være greit at det ikke ser ut som et hjelpemiddel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.