Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Wii U - Kan noen opplyse meg?

#1

Serafin sa for siden:

Storebror ønsker seg Wii U, og vi har funnet ut at han skal få det til bursdagen sin nå i juni.

Tenkte å kjøpe en pakke med Mario Kart, ev. Også ønsker han seg Disney Infinity 2.0.

Men hva mer trenger vi?
Flere håndkontroller? Annet?

Jeg og onkel skal spleise på maskina, også har mormor og morfar bedt om ønskeliste. Regner med at memmo og bestemor også kommer til å be om ønskeliste snart.

Ungen leker jo ikke med noe av de 100 000 lego og playmo han har, så da kan han like godt ønske seg stæsj så han har bra pakke med Wii U tenkte jeg. ;)


#2

Simone sa for siden:

Det er greit med ein ekstra kontroll eller to slik at fleire kan spele i lag! Til Mario Kart er det også kjekt med eit sånt lite ratt til å putte kontrollen inn, særlig til mindre barn, men det er ikkje eit must. Fireåringen min forstår lettare korleis han skal svinge med kontrollen når vi bruker rattet.

Og så må han nesten ønske seg Super Mario Bros eller Mario 3D-World også!


#3

Serafin sa for siden:

Det er vel med bare en håndkontroll, kan jeg tenke meg? Skulle vel iallefall ha hatt tre, så vi alle tre kan spille sammen.


#4

zinatara sa for siden:

Jeg liker godt de klassiske nintendokarakterene. Her i huset er det også populært med multiplayer spill som Nintendo land, mario party og Wii party u.

Ellers vet jeg at gutten min ønsker seg veldig dette splatoon.nintendo.com


#5

zinatara sa for siden:

Jeg lurer på om det bare var game paden som fulgte med? Vi hadde en haug med håndkontroller fra før av siden vi hadde Wii før wii u.


#6

Fersken sa for siden:

Det er bare Gamepaden som er med, håndkontroller er ekstrautstyr. Mitt tips er minst en kontroll til hver i husstanden så alle kan spille Mario Kart. :jupp:

Hilsen hun som skal gi en håndkontroll til mannen i 40-års dag så hun også kan være med å spille når mannen og ungene spiller.


#7

Malama sa for siden:

Vi er vel oppe i i alle fall tre kontroller nå, ingen av de er like da, en sånn som man kan veive ivei med, gamepaden som kom med, og en som ser ut som en mer tradisjonell kontroll. Vi er fire i huset, men yngste klarer ikke spille mario helt alene enda, så en av oss svinger mens hun trykker på gassen, hvilket sånnsett heller ikke fungerer, men vi trener henne opp, og når hun klarer det er det på tide med en til


#8

Flubby sa for siden:

Kan absolutt anbefale en Amiibo-figur også. Disse figurene interagerer med mange spill etterhvert. her brukes de i både Super Smash Bros, Mario Kart og Mario Party 10.


#9

Serafin sa for siden:

Hva er forskjell på gamepad og håndkontroller?

Og de figurene - kan noen forklare litt mer?


#10

zinatara sa for siden:

Gamepad er en liten touchskjerm med knapper rundt som brukes både som en håndkontroll, en ekstraskjerm og kan også brukes til å spille endel spill mens tven er slått av. Problemet her i huset har vært at det har vært mye uenighet om hvem som skal være paden. Og det går ikke an å kjøpe flere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.