Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billetter MGP jr

#1

apan sa for siden:

Altså, jeg satt klar og refreshet siden fra 0859. I det jeg får bestilt rett etter utlegging er det ikke mulig å få 2 billetter ved siden av hverandre en gang. Hvordan er dette mulig egentlig? Er det mye som er forhåndsreservert? Jeg kjenner jeg blir sur og skeptisk.


#2

Primrose sa for siden:

Jeg gjorde det samme og fikk to billetter ved siden av hverandre nå kl 0859-0900. Langt bak riktignok. I fjor satt jeg også klar men fikk ikke tak i noe.


#3

Primrose sa for siden:

Men ja, jeg lurer egentlig også på hvor mye som egentlig er tilgjengelig for hvermannsen. I fjor dro vi på generalprøven og det anbefaler jeg virkelig. Vi fikk sitte langt framme og showet var helt det samme med unntak av ballongene som slippes. Jeg ble veldig positivt overrasket. Vi hadde garantert dratt i år igjen om jeg ikke fikk finalebilletter.


#4

apan sa for siden:

Jeg vurderer det, vet du når den legges ut?


#5

Primrose sa for siden:

Nei, dessverre. Finner ingenting på Ticketmaster. Det var ikke utsolgt på generalprøven i fjor da, så jeg tror ikke det er sånn pågang på de billettene.


#6

Molly sa for siden:

Jeg tror de legges ut når finalen er utsolgt.


#7

sindrome sa for siden:

Så any minute da :)


#8

Timar sa for siden:

Jeg trykket refresh noen ganger og fikk 4 billetter ganske langt framme. Ikke på feltet rett fram, men på skråfeltene, så tror plassene skal være ok. Har hørt om mange som har fått kjøpt, og mange som ikke har fått kjøpt, så tror nok det like mye er enorm pågang som har skylda i at mange ikke får.


#9

Snippa sa for siden:

Jeg satt også klar, og mista nettilgangen akkurat da de ble lagt ut :gaah:
Fikk kjøpt billetter på telefonen, men ikke 5 som jeg skulle ha, kun 3. Det var også bare dårlige plasseringer.


#10

Primrose sa for siden:

Jeg fikk på felt 212. Flere?


#11

Snippa sa for siden:

Vi fikk på 207


#12

venla sa for siden:

I fjor la de ut de dårligste plassene først, og slapp resten et par dager senere. Utrolig irriterende for oss som fikk tak i billetter tidlig. Skal ikke dra i år, men håper det ikke er på samme viset.


#13

Primrose sa for siden:

Really? Det var dårlig gjort. :hrmf:

Si ifra hvis noen vil møtes for kaffe eller pizza eller noe først


#14

Pelle sa for siden:

Det er fremdeles ledige billetter til generalprøven. I år er det reserverte plasser, ikke free seating, det er bra. Junior var veldig fornøyd i fjor, så vi skal på generalprøven i år også og se finalen hjemme.

Vanlig finale hadde lagt ut 5000 billetter, står det på facebooksiden.


#15

Lavender sa for siden:

De ble lagt ut kl 12. Jeg fikk billetter til Generalprøven på felt 005 på gulvet foran scenen. Da satt jeg klar kl 11.59 i baksetet på en bil.


#16

apan sa for siden:

Nå er generalprøven tom også såvidt jeg ser. Jeg fikk ikke prøvd før nå. Burde sikkert prøvd fra 09 til 0930, men hadde liksom litt annet å gjøre på jobb også. Forstår egentlig ikke hvordan folk kan rekke å få tak i på telefon når man ikke får på nett 10 sekunder over 9.


#17

Hondacrv sa for siden:

Eg fekk på felt 115, to billettar. Skulle egentlig ha fem, men det var umulig å få til, sjølv om eg var logga inn i det salet starta. På Facebook-sidene står det at alt var utseld på eit minutt. Syke greier. Lurer på korleis dei plassane me ha fått, er.

Edit. Ser ut som om me har fått på feil side i forhold til green room. Jaja. Dyrt nok var det i alle fall :knegg:


#18

venla sa for siden:

De hadde vist hold av for mange reserverte seter, så irriterende at de ikke ble frigitt samtidig som de la ut de første billettene.

Men ungene var kjempefornøyde med å ha vært på finalen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.