Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Kjøpehjelp] Trenings-bh

#1

Sol sa for siden:

Jeg valgte å legge den her i i steden for Motehjørnet. Vanskelig valg, altså.

Jeg trenger desperat nye trenings-bh'er. Men det er umulig å finne noen som virkelig liker. Jeg har to fra Freya Active som er uten spiler og som jeg liker godt, men det virker ikke som de lages lenger. Egentlig så ønsker jeg meg fler av dem. Puppene blir litt spisse, men det kan jeg leve med så lenge de ikke blir most inni hverandre.

Shock Absorber har jeg også, og de er forsåvidt gode på, men puppene blir most sammen til en diger dings foran, og jeg syns det er klamt og ubehagelig over lengre tid. Derfor ender jeg alltid opp med å ikke kjøpe en ny når jeg er ute for å prøve.

Hva er ditt beste tips til oss med litt å bære på. Jeg er str 65-70 H og desperat!


#2

Nenne sa for siden:

Jeg kjøpte hos Change sist jeg kjøpte og den er jeg veldig fornøyd med. Brede stropper og tre hekter i ryggen. Jeg vet ikke hvor langt opp i størrelse de går, jeg har F og det var i hvert fall større enn det å få tak i.




#5

Tussa sa for siden:

Det var visst den Jålebeinet også linka til :humre: Dog var mi lenke på salg :tøff:


#6

Sol sa for siden:

Change er jeg villig til å prøve. Jeg er sånn passe fornøyd med kvaliteten på det jeg har kjøpt der av vanlig undertøy.

Hvordan er den i størrelsen, Jålebeinet? Normal?


#7

Sol sa for siden:

Jeg syns det er skummelt å kjøpe uten å prøve. Jeg bruker 65 i vanlige bh, men ser at alle trenings-bhene mine er 70.


#8

Annki sa for siden:

Jeg kjøpte denne sist og er veldig fornøyd! :)


#9

Stompa sa for siden:

Jeg bruker Glamorise trenings-BHer som jeg kjøper fra Ellos. De går i hvert fall opp til G. Godt fornøyd.


#10

Jålebeinet sa for siden:

Jeg har den med sensor, men de er like sånn ellers. Synes størrelsen er normal, både rundt ryggen og i cupen. Og den sitter godt på, uten noe som gnager.


#11

Kirsebær sa for siden:

De går jo ikke i nærheten av størrelsen HI trenger



#13

Frøken Fjong sa for siden:

Ikke for å kuppe tråden, men bare lurer på om denne er ganske normal i størrelsen? Bruker mye Fantasie i vanlig bh og bikini - tror du størrelsene er sammenlignbare, hvis du kjenner til Fantasie?


#14

Synnemor sa for siden:

Jeg bruker Shock Absorber Active Multi Sports Support og er kjempefornøyd. Den fins i str. 65 (hurra!) og ingen pupper skvises (ikke det at det er så mye å skvise her, da :knegg: )


#15

Sol sa for siden:

Jeg har enda ikke prøvd en Shock Absorber som ikke gir meg monopupp. De sitter som støpt, da, det skal være sagt, men det er litt ubehagelig klamt oppi der. :knegg:

Har bestilt en av den Jålebeinet anbefalte, så får vi se. Kanskje jeg bare skal kjøpe nye pupper. :himle:


#16

Synnemor sa for siden:

Den jeg har kan da umulig gi monopupp? Den er delt i to cuper, ett for hvert bryst.


#17

Bluen sa for siden:

Det finnes vel et utall varianter av shock absorber, ja. Jeg er veldig fornøyd (men befinner meg jo helt mot starten av alfabetet, så mitt mål er bare at det ikke skal se ut som jeg er 10 år i front).


#18

Sol sa for siden:

Å, jo da - kanskje jeg har magiske pupper? Det er et eller annet med designen som ikke funker, i alle fall, for den greia i midten går ikke inn mellom mine pupper. Jeg lover å ikke legge inn bildebevis. :knegg:


#19

Sol sa for siden:

Jepp, og det er bare noen modeller som er laget for de største bokstavene, tror jeg.


#20

Sol sa for siden:

Nå har jeg kjøpt og prøvd PureLime og den funker ikke, og så klarer jeg ikke bli klok på hvorfor. Den er for liten i cupen, i alle fall, og for lav, og så mistenker jeg at den har for lite hold til å løpe med, for det disser gruelig. Jeg fikk skikkelig monopupp, i alle fall, selv om volumet var ok, og den gikk ikke langt nok opp foran, dessverre. Jeg er i tenkeboksen på om jeg skal sende den tilbake og prøve en størrelse større eller om jeg skal gi opp modellen.

Og må lete videre etter noe som passer. :sukk:

Akkurat nå vurderer jeg nye pupper i steden. :knegg:



#22

m^2 sa for siden:

Jeg har hatt flere Freya Active med spiler og vært veldig fornøyd med dem, mens om du sier blir puppene litt spisse. Jeg har litt større omkrets enn deg, ellers også stor cupstørrelse.

I januar kjøpte jeg meg nye Freya Active Moulded Crop Top Sports Bra på ebay, og jeg er SÅ fornøyd! Den sitter stødig og godt og det er absolutt null bevegelse, den støtter utmerket og er bred og god bak, er behagelig på, og man får fin fasong - uten at det synes at den er litt paddet. Og den er pen nok og "kledd" nok til at jeg faktisk kunne gått uten noe over - den er også lagd for å kunne være "sportstopp. Jeg kjøpte samme størrelse som jeg hadde i Freya Active fra før av, og den passet finfint.

Sånn ser den ut bak - jeg bruker ikke den hekten mellom stroppene fordi for det første når ikke armene mine dit (:tyrannosaurus rex: :himle: ) og for det andre trenger jeg det ikke. Det er valgfritt om den skal brukes eller ikke.


#23

m^2 sa for siden:

Jeg har også etpar slike - Impact Free Sports Bra fra Royce og den gir grei fasong og nokså godt hold, men jeg liker denne bedre til litt roligere aktiviteter som yoga og styrketrening, når jeg "spretter" mer/løper har puppene en tendens til å sige litt sammen og bli flate og sammentrykte i denne .


#24

venla sa for siden:

De har fortsatt gammeltypen Freya Active på figleaves, Men bare i hudfarge: www.figleaves.com/uk/search/freya-active/

Jeg er storfornøyd med de i modellen soft cup, og vurderer en med spile neste gang. Freya og Fantasie er merker jeg er fornøyde med. De sitter godt og holder lenge.


#25

Stine-mor sa for siden:

Kan denne fungere?

Jeg har ikke prøvd den selv. Jeg driver med litt kikking selv etter noe som ikke gjør meg flat eller gir monopupp. Før brystreduksjonene mine brukte jeg en dyr Shock Absorber, men den ga altså monopupp. :nemlig:


#26

Sol sa for siden:

Guri, dere er jo nydelige!

m^2 - den tror jeg nesten jeg må prøve dersom du sier at det går an å leve med spiler. Jeg har sett på den. Jeg har vel nesten konkludert med at jeg skal holde meg til Freya som faktisk funker, gir meg to pupper og superhold.

Anita72- den har jeg prøvd. Den er ok, men det er noe rart med meg. Jeg har liksom for lite plass mellom puppene og for mye volum, så den greia i midten går ikke inn mellom puppene mine.Så den gir en merkelig monopupp - ikke en spesielt vakker en engang.

Stine-mor - Den så faktisk ikke så dum ut! Tusen takk.


#27

m^2 sa for siden:

jeg kan faktisk ikke si jeg har tenkt så nøye over spilene i denne :gruble:
I den andre Freya Active (m spiler) er jo stoffet helt sånn glatt og tynt og da er spilene mye mer fremtredende. Her er hele greia litt tykkere istoffet, det er litt padding og spilene er ikke så ... ja, jeg merker dem hvertfall ikke.


#28

emin sa for siden:

m^2: Hva må du betale inkl moms når du bestiller? Ser de kryper pent over 350-kronersgrensa de Freya'ene du la ut oppe her.


#29

m^2 sa for siden:

Aner ikke :sparke: Jeg dro kortet, lukket øynene og bestilte... skal sjekke!


#30

m^2 sa for siden:

32.95 pund + 6 pund shipping betalte jeg. Husker ikke om jeg betalte moms.


#31

Sol sa for siden:

Den var virkelig helt perfekt, den Freyatoppen, m^2. Men den jeg kjøpte var for stor i cupen, altså er den litt større enn de jeg har fra før. Med moms og toll og tull ble den dyr nok fra ebay og, så nå må jeg komme meg et sted og finne rett størrelse.


#32

m^2 sa for siden:

Så rart - jeg kjøpte samme størrelse som de andre Freya-trenings-bh-ene og den sitter som et skudd :gruble:

Jaja, god er den hvertfall! Hvilken størrelse har du kjøpt da, kanskje den passer meg? :hyper:


#33

Sol sa for siden:

Den er 32 GG


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.