Vi er helt fantastisk glad i sushi her hjemme, og lager sushi så ofte vi kan. En super måte for oss å få i oss mer fisk/sjømat, og svært hyggelig at vi endelig har funnet noe i matverdenen vi begge er like gira på.
Men sushiris inneholder svært mye kalorier, og den koster litt. Jeg har lest litt her og der at det går fint an å bruke Jasminris, men man kan jo ikke gå til et så drastisk skritt uten å høre med FP først.
Det skulle tatt seg ut.
Noen som har testet jasminris i makirullene? Fungerer det bra?
Inneholder sushiris vesentlig flere kalorier enn annen ris? Da tenker jeg på før tilberedning. At man tilsetter en masse sukker hjelper selvsagt ikke, men det er jo ikke avhengig av ristypen.
Vi bruker sjelden sushiris, stort sett kun jasminris. Funker som fjell i makirullene våre, men vi har dårligere erfaring med jasminris til nigri, den kleber liksom ikke nok og nigriene faller fra hverandre. Men ikke så ofte vi lager nigri da.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.