Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vil ha oppholdsvær

#1

amo sa for siden:

Nå har jeg "trålet" alle værmeldinger på nettet, og finner ikke en eneste en som lover sol på vestlandet i løpet av uken.:mad:

Var en uke på sørlandet med noen dager sol og noen dager regn, men har et stort behov for litt mer oppholdsvær og dager med 18 gr. +.

Vær vennlig å send meg link om dere skulle komme over en med gode værrmeldinger. Jeg er ikke så kravstor, er det meldt pent vær så klarer jeg leve i håpet.:knegg:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Vi har rett og slett en MØKKASOMMER i år! :skrik: Det har regnet hunder og katter i HELE juli, for satan! I går begynte det bra, men så pøsregnet det selvsagt utover ettermiddagen, som vanlig. Nå ser jeg en liiiten blå flekk midt i skylaget her, men det er vel bare lureri.


#3

Jinx sa for siden:

Er nå ferdig med min ferie. Hatt EN dag med trålende vær, det var på lørdag. Tidenes verste sommer....


#4

Pelikan sa for siden:

Jeg reiser til syden i morgen:p

MEN jeg håper dere får se solen her hjemme også :grei:


#5

Honda sa for siden:

BAre dra på ferie til nordnorge;)
Vi har supert vær. Etter 1-1 1\2 uke med regn så kom godværet på lørdagen :)

Det året vi kjøpte huset i 2005 så skulle vi skifta bordkledning, altsåp ta ned etternitt etterisolere og sette på bordkledning. og fikk tatt 2 vegger, skulle begynne på den tredje så kom regnet og det regna i 8 uker i strekk, 14 dager så 1 dag opphold, 3 uker så 2 dager opphold, så bare regn regn regn regn
det var kjiiip.

Så vet godt hvordan dere har det


#6

Pelikan sa for siden:

Hold godt fast på det fine været i nord. Skal til Alta om 1,5 uke:jupp: Så bare 3 dager etter vi kommer hjem fra syden, reiser vi til flotte nord!


#7

kisha sa for siden:

Holder fast for harde livet. Sol 18 grader, men men ekkel nordavind.


#8

Honda sa for siden:

:ja: Skal passe på god været ler

:eek: Blåser det der?
knis
Det var jo noe nytt hehe..:haha:
Sorri....:fnis:
Men når jeg var der for 2 uker siden var det ikke et vindpust:)

Blåste masse her på lørdagen...:rolleyes:


#9

Pelikan sa for siden:

Det er bra! Gleder meg virkelig til å reise nordover uansett vær. Det er så nydelig og så har jeg halve slekten der. Så jeg er halvt nordlending, eller nesten finnmarking rettere sagt. (men jeg bor og snakker Bergensk, men de nordover har en så herlig humor og skjønner ironi, så jeg føler meg virkelig hjemme i "gokk")


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.