Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Paraplytrille/liten vogn – TIPS?

#1

Møøse sa for siden:

Vi har bestemt oss for å kjøpe en liten (paraply)trille til to-og-et-halvtåringen vår til lille Stockholmsferie neste uke. Vogna må være svært lett, kunne bæres i en hånd og veldig enkel å slå opp og legge sammen. Kjekt om den kan festes på ryggsekk el lign. også.
Hvilken modell ville DU i så fall valgt, hva er (ca-)prisen, og hvor får vi kjøpt denne?
Legg gjerne ved et bilde i svaret ditt.


#2

Observatøren sa for siden:

Skal han sove i den? I så fall har babyshop en til 499. Enkel, lett og grei, liggestilling og liten kalesje.

Hvis ikke hadde jeg valgt en til 299, samme sted.


#3

Che sa for siden:

Skulle jeg bare gått for størrelse, har jeg nok valgt Mutsy spider. Den er pitteliten sammenlagt.

www.mutsy.nl/products/spider/folding (link til "folding")

Quinny zapp er jo også liten, men kan jo ikke legges ned i ryggen. Selv har vi en billig carenatrille. Den funker for oss. (kostet 499 tror jeg)


#4

Søster sa for siden:

Ville hvertfall hatt kalesje, jeg har angret med grønn fordi vi tok en uten.


#5

Left sa for siden:

Da hadde jeg valgt ei av de absolutt enkleste paraplytrillene. De veier ikke stort, og du kan sikkert bære den festet på ryggsekken. Det er nok lettere enn f.eks en Zapp, som veier 6 kg. Den har bæreveske riktignok, men er ganske tung om den skal bæres lenge.

Han som er såpass stor trenger antakelig ikke kalesje. Tror ikke jeg hadde vært så opptatt av at det måtte være det til egne barn til det bruket du skal ha den til.


#6

Elisabet sa for siden:

Jeg hadde valgt Quinny Zapp, hvis den ikke skal brukes mye til soving. :jupp: Den er litt tyngre enn de aller enkleste paraplytrillene, men du har kalesje og den er superenkel å manøvrere de fleste steder. (Noe jeg ikke synes om de enkleste paraplytrillene med 4 hjul (evnt. 8 hjul ved dobbelthjul). Den blir også kortere sammenlagt i og med at du "bretter" den. De enkle paraplytrillene synes jeg blir lange sammenlagt.


#7

Maylen sa for siden:

Vi bruker Zapp til ferier og turer. Litt tung å bære over lengre strekninger, men jeg klarer det helt greit. Jeg er en veldig liten dame.

Skal du ha en veldig lett en så kan du ta en av de rimeligste trillene, men de er ikke like gode å trille. Synes jeg hvertfall.


#8

Elisabet sa for siden:

Den Musty Spider som Bauche la inn bilde av ser også smart ut. Den har jo også kalesje, samt litt liggestilling tydeligvis. Men har ikke prøvde den. Synes det ser ut som om det kan bli litt "dinglebein" i den, men vet ikke. Kunne vært moro å hørt fra noen som har prøvd den vogna og evnt. sammenliknet med Zapp. :)


#9

lil'c sa for siden:

Jeg tenkte også "dinglebein" som Elisabet i Spider'n, men har ikke prøvd selv.
Vi har Zapp til trille, og det er den beste trillen jeg noen gang har trillet.

(Skulle jeg valgt om igjen hadde de blitt Bugaboo Bee så fort den kommer :D )


#10

Stikka sa for siden:

Vil også anbefale Zapp. Den er god å trille og funker faktisk bra som sovevogn også til større barn. Hvis behovet skulle melde seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.